In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

VW sloperij koopt graag uw auto

Is uw VW rijp voor de sloop? Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen en hebben interesse in uw auto. Doordat wij als Autonaardesloop.nl samenwerken met de grootste en beste VW-autosloperijen van Nederland kunnen wij u het beste bod doen. Deze autosloperijen zijn namelijk in staat om de meeste sloopwaarde uit uw VW te halen. Een VW sloperij kan de VW onderdelen verkopen binnen hun netwerk aan partijen die hier het meeste geld voor bieden. Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een bod.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

VW sloop handelt snel en duurzaam

Voordat een VW sloop zich bij ons aan mag sluiten moet deze voldoen aan onze strenge eisen. Er moet gewerkt worden volgens de wetten en eisen die gelden op het gebied van duurzaamheid. Onderdelen moeten worden hergebruikt en oud ijzer wordt gerecycled. De autosloperij die het hoogste bod doet, mag dit bod bij u uitbrengen. Als u akkoord gaat met dit bod zal deze autosloperij contact met u opnemen en vaak dezelfde dag nog het voertuig bij u ophalen.  Zo hoeft u zelf niet naar de autosloop.

Autosloperij VW biedt beste prijs

Als de autosloperij uw VW op komt halen krijgt u direct uw geld. Daarnaast ontvangt u ook uw vrijwaringsbewijs waarmee u de verzekering kunt stoppen. Ook heeft u dit bewijs nodig om bij de Belastingdienst aan te tonen dat de auto niet meer in uw bezit is. Bij ons is uw VW-sloopauto in goede handen. We werken snel en betrouwbaar en bieden u de beste prijs voor uw sloopauto. Nog vragen? Zie ook de FAQ op onze internetpagina.