In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Overijssel

Zoekt u een autosloperij in Overijssel? Autonaardesloop.nl biedt u een goede prijs voor uw sloopauto en haalt deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog op. Wij werken samen met een aantal grote, professionele autosloperijen die wij vooraf gescreend hebben. Door het invullen van het formulier op onze website worden onze aangesloten sloperijen in staat gesteld om een bod te kunnen doen op uw auto. Het hoogste bod wordt bij u voorgelegd. Als u akkoord bent, halen we de auto gratis bij u op en krijgt u direct u geld.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloperij Overijssel houdt zich aan regelgeving

In Overijssel zijn er de laatste jaren veel sloperijen verdwenen. Doordat de overheid steeds strengere regels stelt aan autosloperijen is het voor met name kleinere bedrijven niet meer rendabel om door te gaan. De bedrijven met wie wij zakendoen voldoen aan de regelgeving en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De onderdelen worden hier hergebruikt en alle overige materialen worden gerecycled. De sloperij geeft u niet alleen een eerlijke prijs voor uw auto uit Overijssel, uw heeft ook de zekerheid dat uw auto op een duurzame manier wordt gesloopt.

Auto naar de sloop in Overijssel

Auto total loss? Komt uw auto niet meer door de APK? Auto laten afvoeren naar de sloop in Overijssel? Autonaardesloop.nl is in Overijssel de beste partij voor uw sloopauto. Als u het formulier invult op onze website komen wij snel met een bod. Gaat u hiermee akkoord, dan neemt de autosloperij die dit bod heeft uitgebracht, contact met u op. Vaak wordt uw sloopauto dezelfde dag nog opgehaald, gratis en voor niets. Wij handelen snel en betrouwbaar.