In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Nijmegen

Op zoek naar een autosloperij in Nijmegen? Autonaardesloop.nl is de specialist op het gebied van sloopauto’s. Dagelijks doen wij biedingen op sloopauto’s en voeren deze in veel gevallen dezelfde dag nog af. Door samen te werken met autosloperijen met een groot netwerk kunnen wij snel schakelen. Deze bedrijven zijn in staat om veel onderdelen van uw sloopauto nog te gebruiken of door te verkopen. Hiermee halen zij nog veel waarde uit uw sloopauto wat ten gunste komt van uw bod. De sloperij die het meeste biedt op uw auto, mag dit bod bij u uitbrengen. Vul online het formulier in op onze website en verbaas uzelf over wat uw sloopauto nog waard is.

Betrouwbare Autosloop Nijmegen

Als u zelf langs alle autosloperijen van Nijmegen wilt gaan dan kan dit natuurlijk ook. Maar dit kost veel tijd en u weet niet of u te maken heeft met betrouwbare autosloperijen. Wij screenen vooraf alle autosloperijen voordat ze zich bij ons aan mogen sluiten. Naast onze eigen strenge selectie moeten deze bedrijven ook voldoen aan de strenge regelgeving van de overheid. De laatste jaren is deze regelgeving verscherpt op het gebied van duurzaamheid en milieu. U kunt erop vertrouwen dat de autosloop die uw sloopauto in Nijmegen komt halen, een betrouwbare partij is.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Geheel Nijmegen als werkgebied

Woont u in Hazenkamp? Stadcentrum? Of in Oosterhout? Wij halen in geheel Nijmegen sloopauto’s op. Vul online het formulier op onze website in en wij doen u snel een bod. Dit bod is vrijblijvend. Als u besluit om op het bod in te gaan, zal de autosloperij die dit bod heeft uitgebracht contact met u opnemen. U bepaalt samen waar en wanneer de sloopauto wordt opgehaald. Overigens vindt dit in heel veel gevallen dezelfde dag nog plaats. Als de auto wordt opgehaald, ontvangt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs.

Vlot, prettig en betrouwbaar

Is uw sloopauto niet meer door de APK gekomen? Uw voertuig is total loss na een zwaar ongeluk? Autonaardesloop.nl doet graag een bod op uw auto. Vul online het formulier in op onze website en u ontvangt snel een eerlijke bieding op uw sloopauto. Gaat u akkoord, dan komen wij snel in actie en halen vaak dezelfde dag nog de auto op. U ontvangt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Het bedrijf wat bij u aan de deur komt is door ons gescreend. Hiermee kunt u vertrouwen op een vlotte, prettige en betrouwbare manier van zakendoen. Nog meer vragen? Zie ook de FAQ op onze website.