In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Breda

Bent u op zoek naar een betrouwbare autosloperij in Breda? Autonaardesloop.nl koopt graag uw sloopauto en biedt u een eerlijke prijs. Wij zijn gespecialiseerd in sloopauto’s en halen deze gratis op in heel Breda. Woont in Teteringen of Zandberg? Breda Centrum of Prinsenbeek? Als u akkoord gaat met ons bod komen komt de autosloperij vaak dezelfde dag de sloopauto nog bij u halen. Doordat wij werken met grote, professionele autosloperijen met een groot netwerk kunnen zij nog veel waarde uit uw sloopauto halen. Dit door de bruikbare onderdelen nog te gebruiken of door te verkopen.

Autosloop Breda werkt volgens strenge regels

Het zal u wellicht weleens opgevallen zijn dat er in Breda niet veel autosloperijen meer zijn. De reden hiervan is de verscherpte regelgeving vanuit de overheid. Op het gebied van duurzaamheid en het milieu zijn de regels steeds strenger geworden en werd het steeds moeilijker voor met name kleine bedrijven, om hieraan te voldoen. Wij werken uitsluitend met autosloperijen die aan deze wetgeving voldoen. Daarnaast screenen wij iedere autosloop, voordat deze zich aan mag sluiten bij ons. Daarmee kunt u vertrouwen op een betrouwbare autosloop die de auto in Breda op kunt halen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Sloopauto snel en prettig afvoeren in Breda

Is uw auto total loss na een ongeluk? Komt uw voertuig niet meer door de APK? Dan heeft u feitelijk een sloopauto waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Zelf langs alle sloperijen van Breda gaan om prijzen te vergelijken is een mogelijkheid. Dit kost u echter veel tijd en u moet maar afwachten of u een eerlijke prijs ontvangt. Bij ons hoeft u alleen maar online het formulier op onze site in te vullen en wij gaan met uw sloopauto aan de slag. We leggen deze gegevens voor aan een aantal sloperijen en degene die het hoogste bod op uw auto uitbrengt, mag dit ook bij u doen. Dit bod is vrijblijvend.

Direct geld en het vrijwaringsbewijs

Als u akkoord gaat met het bod komt de sloperij direct in actie. De sloperij neemt contact met u op en samen wordt er bepaald waar en wanneer de auto gratis wordt opgehaald. Vaak gebeurt dit overigens in veel gevallen dezelfde dag nog. Als de auto wordt opgehaald ontvangt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Hiermee kunt u direct de verzekeringskosten stopzetten en de motorrijtuigenbelasting. Autonaardesloop.nl houdt ervan om snel en servicegericht te werken. Heeft u nog meer vragen? Op onze website staan FAQ. Wij doen graag zaken met u.