In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Renault sloperij biedt beste prijs

Bent op zoek naar een sloperij voor uw Renault? Wij zijn de beste partij om zaken mee te doen. Als u het formulier op onze website invult zullen wij u snel een bod doen. Wij werken samen met de grootste autosloperijen van Nederland die gespecialiseerd zijn in Renault. Deze partijen mogen een bod doen op uw Renault, de hoogste bieder mag dit bod bij u uitbrengen. Als u akkoord gaat, zal de Renault sloperij vaak dezelfde dag nog uw auto komen halen. U ontvangt dan direct uw geld voor uw sloopauto, een sloopauto verkopen online is daarom erg eenvoudig via ons.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Renault sloop werkt duurzaam

Voordat een autosloperij zich bij ons aan mag sluiten moet deze voldoen aan onze criteria. Wij voeren een gedegen onderzoek voordat wij een sloperij toelaten bij autonaardesloop.nl. Aangesloten autosloperijen moeten zich bijvoorbeeld houden aan de strenge regelgeving op het gebied van het slopen van auto’s. Onderdelen moeten worden hergebruikt en doorverkocht. Ook het oude ijzer wordt gerecycled. Hiermee ontvangt u niet alleen de beste prijs, maar kunt u er ook op vertrouwen dat de Renault sloop uw auto duurzaam verwerkt.

Autosloperij goed voor uw Renault

Als u akkoord bent met ons bod, zal de autosloperij contact met u opnemen. Vaak haalt de autosloperij uw Renault dezelfde dag nog op. En dat is wel zo prettig, want dan heeft u snel uw geld, maar krijgt u ook het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u uw verzekering voor de auto stoppen en de wegenbelasting. Met Autonaardesloop.nl is het fijn zaken doen. Als u nog meer vragen heeft, zie ook de FAQ op onze website voor meer informatie.