In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Utrecht

Zoekt u een autosloperij in Utrecht? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken. Autonaardesloop.nl is de perfecte partij om zaken mee te doen in Utrecht als het gaat om afvoeren van sloopauto’s. Vul online het formulier in op onze website en wij doen snel een eerlijk bod op uw sloopauto. Autonaardesloop.nl werkt nauw samen met grote autosloperijen die beschikken over een groot netwerk. Hierdoor kunnen deze sloperijen de onderdelen uit uw sloopauto snel en voor een goede prijs weer doorverkopen. En dat is weer gunstig voor de waarde van uw auto.

Autosloop in Utrecht komt overal

Woont u in Overvecht, Leidsche Rijn of in Oog in Al? Wij halen uw sloopauto gratis op. Ons werkgebied is heel Utrecht en daarmee valt uw wijk zeker in ons ophaalgebied. Alle aangesloten sloperijen zijn vooraf gescreend en hiermee kunt u erop vertrouwen dat er een betrouwbare autosloop uw auto in Utrecht op komt halen. Niet alleen wij stellen hoge eisen aan onze autosloperijen, dat doet de overheid ook. In het kader van duurzaamheid worden alle auto’s gedemonteerd en worden bruikbare onderdelen weer hergebruikt.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Uw sloopauto snel en prettig afgevoerd

Als uw auto niet meer door de APK is gekomen of u heeft net een zwaar ongeluk gehad (auto total-loss), dan wilt u natuurlijk gewoon zo snel mogelijk van deze auto af. Autonaardesloop.nl is een partij waar u op een prettige manier zaken mee kunt doen. Wij werken snel, betrouwbaar en servicegericht. U wilt een eerlijke prijs ontvangen voor uw auto en dat deze snel wordt opgehaald. En dat is precies wat wij doen. De sloperij die het meeste biedt voor uw auto mag dit bod bij u uitbrengen. Als u akkoord gaat, halen zij de auto op en ontvangt u direct uw geld.

Eerlijk en duurzaam zakendoen met autosloop Utrecht

Het is mogelijk om in Utrecht binnen een dag van uw sloopauto af te zijn. Misschien is het al een tijdje een doorn in het oog die sloopauto voor de deur op de parkeerplaats. Daarnaast gaan de kosten gewoon door, ook al is het een sloopauto waar u niet meer mee rijdt. Want de verzekering en de wegenbelasting stoppen pas als u het vrijwaringsbewijs hebt opgestuurd. Dit bewijs plus het contante geld voor uw auto, krijgt u meteen als de auto wordt opgehaald. Autonaardesloop.nl is de ideale partij voor als u een sloopauto heeft in Utrecht en deze af wil laten voeren.