In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Drenthe

Heeft u een sloopauto waar u vanaf wilt? En woont u in Drenthe? Autonaardesloop.nl doet graag een bod op uw sloopauto. Je sloopauto verkopen kan eenvoudig hier. Wekelijks doen wij tientallen biedingen Drenthe op sloopauto’s en haalt een autosloperij de auto vaak dezelfde dag nog in Drenthe op. Onze kracht zit in de samenwerking met grote, professionele autosloperijen. Deze bedrijven beschikken over grote netwerken waardoor zij onderdelen van sloopauto’s voor een hoge prijs kunnen doorverkopen. En dat komt het bod op uw sloopauto weer ten goede.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloperij Drenthe wil graag uw auto hebben

Veel autosloperijen in Drenthe hebben de deuren moeten sluiten de laatste jaren. De wetgeving is verscherpt op het gebied van het demonteren van sloopauto’s en dat werd voor een aantal bedrijven teveel. De bedrijven die nog overgebleven zijn, werken op grote schaal en zijn professioneel. De bedrijven waar wij mee samenwerken zijn door ons vooraf gescreend. Als u akkoord gaat met de bieding, kunt er zeker van zijn dat een betrouwbare sloperij uw auto in Drenthe komt halen.

Auto snel en betrouwbaar naar de sloop in Drenthe

Forse schade gereden? Is uw auto aan het einde van zijn levensduur? Niet meer door de APK? Laat uw auto door ons afvoeren naar de sloop in Drenthe. Vul het formulier in en wij doen u snel een bod. Als u hiermee akkoord gaat wordt er contact met u opgenomen. Uw auto wordt kosteloos in heel Drenthe opgehaald, in veel gevallen zelfs nog dezelfde dag. U krijgt contant uw geld plus het vrijwaringsbewijs en de transactie is voltooid. Snel en betrouwbaar. Nog meer vragen? Zie de FAQ op onze website. Wij doen graag zaken met u!