In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Groningen

Komt uw auto niet meer door de APK? Reparatiekosten voor uw auto zijn hoger dan de waarde? Dan bent u wellicht op zoek naar een goede autosloperij in Groningen? Autonaardesloop.nl is de specialist van Groningen als het gaat om sloopauto’s. Als u online het formulier invult op onze website, doen wij u snel een bod. Gaat u akkoord met dit bod, dan halen we in veel gevallen uw sloopauto vandaag nog op. Door samen te werken met grote autosloperijen zijn wij in staat om snel te handelen. De sloperij die het meeste geld biedt voor uw auto, mag dit bod bij u uitbrengen. Wij werken uitsluitend met betrouwbare partners die wij vooraf screenen.

Autosloop is thuis in Groningen

Woont u in de Hoogte, Gravenburg of Meerstad? Wij halen sloopauto’s op in heel Groningen. En welke aangesloten autosloop uw auto in Groningen ook komt halen, het zal zeker een betrouwbaar bedrijf zijn. Want naast de strenge selectie die wij zelf doen, heeft de overheid de regelgeving de laatste jaren ook nog eens verscherpt. Duurzaamheid en het milieu staat hoog in het vaandel in Nederland en precies zo zal uw auto ook worden gesloopt. Hiermee ontvangt u niet alleen een eerlijke prijs voor uw auto, maar draagt u ook nog eens uw steentje bij aan een duurzame toekomst.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Uw sloopauto is geld waard

Juist door uw sloopauto te demonteren en de onderdelen weer door te verkopen, is uw sloopauto nog geld waard. En alles wat niet meer hergebruikt kan worden, zal worden gerecycled. Hiermee ontvangt u niet alleen een eerlijke prijs voor uw sloopauto, ook het milieu wordt hier een stuk wijzer van. Door online het formulier in te vullen op onze website kunt u binnen een dag van uw sloopauto af zijn. In veel gevallen halen wij namelijk uw sloopauto dezelfde dag nog op.

Betrouwbaar en snel

U wilt ontzorgd worden als u een sloopauto heeft. Wij hebben de contacten met grote betrouwbare autosloperijen en nemen u graag zorgen uit handen. Vul uw gegevens online in op ons formulier en onze aangesloten sloperijen ontvangen de informatie over uw auto. U ontvangt snel een vrijblijvend bod. Gaat u akkoord met ons bod, dan halen we in veel gevallen de auto vandaag nog bij u op. Uw geld ontvangt u contant, net als het vrijwaringsbewijs. Autnaardesloop.nl werkt snel en betrouwbaar. Nog vragen? Zie de FAQ op onze website. Wij doen graag zaken met u.