In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Utrecht

Auto total loss? Op zoek naar een autosloperij in Utrecht? Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod. Autonaardesloop.nl is de specialist op het gebied van sloopauto’s in Utrecht. Wij doen dagelijks biedingen op sloopauto’s en halen deze vaak dezelfde dag nog op. Onze aangesloten sloopbedrijven demonteren dagelijks auto’s en beschikken over een groot netwerk om bruikbare onderdelen te verkopen. Dit zorgt ervoor dat uw sloopauto nog geld waard is. De autosloperij in ons netwerk die het hoogste bod uitbrengt, mag deze ook bij u uitbrengen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Vlotte afhandeling met sloperij Utrecht

Gaat u akkoord met dit bod dan zal deze autosloperij met u contact opnemen. Er zal een moment worden afgesproken wanneer hij de sloopauto bij u op kunt halen. Deze sloperij haalt auto’s op in heel Utrecht. De autosloperij zal uw sloopauto meenemen en deze vervolgens demonteren op de autosloperij. De goede onderdelen worden hergebruikt en alle andere materialen zullen worden gerecycled.

De sloop in Utrecht is modern en betrouwbaar

Op zoek naar een sloop in Utrecht? Voer uw sloopauto via ons af en u ontvangt een eerlijke prijs voor uw auto. Wij screenen alle sloperijen met wie wij samenwerken, hierdoor kunt u altijd vertrouwen op een betrouwbare, moderne sloperij die uw auto komt ophalen. Bij Autonaardesloop.nl hoeft u alleen maar het formulier in te vullen en u ontvangt snel een eerlijk bod. Gaat u akkoord, dan wordt vaak dezelfde dag uw sloopauto nog opgehaald en krijgt u direct uw geld.