In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Skoda Sloperij

Zoekt u een betrouwbare autosloperij voor uw Skoda? Autonaardesloop.nl is de expert op dit gebied. Wekelijks doen wij tientallen biedingen op sloopauto’s in Nederland. In 90% van de gevallen worden deze auto’s ook direct door ons opgehaald. Grote autosloperijen gespecialiseerd in Skoda werken met ons samen en kunnen nog veel waarde uit uw auto halen. Een Skoda sloperij beschikt over een groot netwerk waardoor ze veel onderdelen nog goed kunnen doorverkopen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Autosloperij Skoda snel en betrouwbaar

Als u het formulier heeft ingevuld doen wij u snel een bod. Dit bod wordt uitgebracht door de Skoda autosloperij die het meeste geld biedt voor uw Skoda. Als u akkoord gaat, zal dit bedrijf contact met u opnemen. U kunt erop vertrouwen dat dit een professionele, betrouwbare autosloperij is. Wij screenen vooraf alle autosloperijen met wie wij zakendoen. Naast de eisen die wij stellen, moeten ze ook aan de strenge regelgeving voldoen die de overheid stelt aan autosloperijen.

Skoda sloopauto kosteloos op laten halen

Forse schade aan uw Skoda? Kom uw auto niet meer door de APK? Feitelijk heeft u dan een sloopauto of schadeauto. Wij bieden u een prima prijs voor uw Skoda sloopauto en halen deze in veel gevallen dezelfde dag nog kosteloos bij u op. U ontvangt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Hiermee kunt u contact opnemen met de Belastingdienst en de verzekeraar en heeft u geen kosten meer aan uw auto. Autonaardesloop.nl is een partij waarmee u snel en betrouwbaar zaken kunt doen.