In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Fiat sloperij

Is uw Fiat total loss? Wegen de kosten niet meer op tegen de waarde van uw auto? Bij ons bent u aan het goede adres om zaken mee te doen. Autonaardesloop.nl is de specialist bij uitstek om uw Fiat te slopen. Wij werken samen met een aantal grote, professionele Fiat autosloperijen met een groot netwerk. Hierdoor is een dergelijke Fiat sloperij in staat om nog veel waarde uit uw auto te halen. Vul het formulier in op onze website en wij doen snel een goed bod. In veel gevallen wordt uw auto dezelfde dag nog opgehaald als u akkoord gaat met het bod. Uw Fiat sloopauto is nog geld waard, de sloopwaarde van een auto is altijd wat waard namelijk.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Autosloperij Fiat werkt professioneel

De tijden zijn veranderd. De kleine autosloperijen die je vroeger in ieder dorp tegenkwam bestaan vrijwel niet meer. Op het gebied van het slopen van auto’s zijn er nu een aantal grote autosloperijen in Nederland, waarbij er een aantal gespecialiseerd zijn in Fiat. Deze professionele bedrijven werken volgens de nieuwe, verscherpte regels van de overheid. In het licht van duurzaamheid wordt zoveel mogelijk hergebruikt door de Fiat autosloperij.

Direct geld voor uw Fiat sloopauto

Als u akkoord gaat met het bod op uw auto, halen we deze in veel gevallen dezelfde dag nog op. U krijgt van ons direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Hiermee kunt u aantonen bij uw verzekeringsmaatschappij en de Belastingdienst dat u niet meer in het bezit bent van uw Fiat. Deze kosten die nog doorliepen voor uw Fiat sloopauto, stoppen dan direct. Nog meer vragen? Zie ook de FAQ op onze site.