In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Den Haag

Komt uw auto niet meer door de APK? Op zoek naar een autosloperij in Den Haag om uw sloopauto af te voeren? Maar dan wel voor een goede prijs? Autonaardesloop.nl doet graag een eerlijk bod op uw sloopauto. In Den Haag zijn wij de absolute expert op het gebied van sloopauto’s. Vul online het formulier in op onze website en wij doen snel een eerlijk bod. Doordat wij samenwerken met grote autosloperijen hoeft u niet zelf alle sloperijen uit Den Haag zelf allemaal af te gaan. De sloperij die het meeste geld voor uw sloopauto geeft, mag dit bod bij u uitbrengen.

Autosloop Den Haag modern en betrouwbaar

Het zal u vast wel opgevallen zijn in Den Haag. Veel kleine autosloperijen hebben de laatste jaren de deuren moeten sluiten. Strengere wetgeving op het gebied van duurzaamheid en milieu hebben hiertoe geleid. Autonaardesloop.nl werkt samen met grote, professionele sloperijen die voldoen aan deze wetgeving zodat u kunt vertrouwen op een sloperij die werkt volgens de regels. Daarnaast screenen wij iedere autosloop uit Den-Haag die zich bij ons aan wil sluiten. Hiermee kunt u vertrouwen op een betrouwbare sloperij die uw auto komt ophalen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Alle wijken van Den Haag

Of u nu woont in de Stationsbuurt, Duindorp of in het Centrum, wij komen uw sloopauto gratis thuis ophalen. De sloperij die het meeste geld voor uw sloopauto wil betalen, mag dit bod bij u uitbrengen. Als u akkoord gaat zal deze sloperij met u contact opnemen en afstemmen waar en wanneer hij de auto kan komen ophalen. In veel gevallen gebeurt dit zelfs dezelfde dag nog. U krijgt direct uw geld en ontvangt het vrijwaringsbewijs. Dit heeft u nodig om aan te tonen bij de verzekeraar en de Belastingdienst dat u geen eigenaar meer bent. Dan pas stoppen pas de kosten voor uw sloopauto.

Sloopauto snel afgevoerd voor een eerlijke prijs

Door online het formulier in te vullen op onze website weten wij wat voor sloopauto uw precies heeft. Deze gegevens worden gedeeld met de sloperijen die er vervolgens een bod op mogen doen. De hoogste bieder legt dit bod bij u neer en u mag beslissen. Als u akkoord gaat zal de autosloperij snel tot actie overgaan en de auto vaak dezelfde dag nog bij u ophalen. Hierdoor komt de parkeerplaats weer vrij, kunt u de lopende kosten stoppen en krijgt u ook nog eens contant een vergoeding voor uw auto. Nog vragen? Zie de FAQ op onze website.