In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

BMW Sloperij

Bent u op zoek naar een autosloperij voor uw BMW? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Autonaardesloop.nl is de specialist op het gebied van sloopauto’s. Jaarlijks doen wij biedingen op honderden BMW sloopauto’s en in 90% van de gevallen worden deze auto’s ook direct door ons opgehaald. Omdat wij samenwerken met de grootste autosloperij bedrijven van Nederland, kunnen wij snel een bod doen en zorgen wij ervoor dat uw auto snel wordt opgehaald. In veel gevallen gebeurt dit zelfs direct dezelfde dag nog.

Autosloperij BMW

In de afgelopen jaren zijn er veel autosloperijen verdwenen. De regelgeving omtrent de autosloperijen is enorm toegenomen en niet in ieder dorp vind je een autosloperij. Zeker niet gespecialiseerd in een merk als BMW. Landelijk zijn er een paar grote bedrijven die per merk zeer geïnteresseerd zijn in de opkoop van sloopauto’s. Wij werken samen met grote autosloperijen die gespecialiseerd zijn in BMW sloopauto’s en zij doen direct een eerlijk bod op uw auto.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

BMW sloopauto laten ophalen

Heeft u schade gereden met uw BMW? Of is uw BMW niet door de APK keuring gekomen en zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van de uw BMW sloopauto? Dan doen wij u graag een bod voor uw schadeauto. Vul bovenstaand het formulier in en bereken de waarde van uw BMW. Wij doen een bod op uw auto en als u akkoord bent, komen wij deze ook gratis bij u ophalen. Jaarlijks halen wij honderden BMW’s op. Wij zorgen voor een duurzame recycling van het oud ijzer en/of zorgen voor een doorverkoop van de onderdelen aan andere BMW rijders.

Snelle afhandeling na verkoop BMW

Wij zorgen ervoor dat u compleet ontzorgd wordt. U vult online het formulier in en ontvangt van ons een bod. Wij halen de BMW bij u op en u ontvangt direct de vergoeding. Tevens wordt de auto direct op de naam van de opkoper gezet, waardoor u ook niet meer verantwoordelijk bent voor de auto. Wij werken enkel en alleen samen met grote en betrouwbare bedrijven uit de regio en controleren zorgvuldig alle informatie alvorens iemand bij u de BMW komt ophalen. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Lees de FAQ op onze website.