In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Friesland

Uw sloopauto af laten voeren naar een autosloperij in Friesland? Wij doen snel een eerlijk bod op uw auto en halen deze gratis bij u thuis op. Autonaardesloop.nl doet wekelijks biedingen op sloopauto’s en werkt samen met grote autosloperijen. Deze bedrijven beschikken over een groot netwerk waardoor onderdelen van uw sloopauto nog geld op kunnen leveren. Hierdoor kunnen zij u een bod doen waar u nog van op kijkt. Als u akkoord gaat, zal de sloperij die het hoogste bod heeft gedaan, de auto bij u ophalen. Vul het formulier in op onze website en u zult zich verbazen over de waarde van uw auto.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloperij Friesland demonteert duurzaam

In Friesland zijn veel autosloperijen de laatste jaren gestopt. De regelgeving is verscherpt en hieraan konden veel bedrijven niet meer voldoen. De grote bedrijven die nog actief zijn, houden zich aan de regelgeving en zijn duurzaam bezig. Onderdelen worden hergebruikt en wat overblijft wordt gerecycled. Autonaardesloop.nl screent alle bedrijven die zich bij ons aan willen sluiten. U kunt erop vertrouwen dat de sloperij die uw sloopauto in Friesland op kunt halen, betrouwbaar is.

Vandaag nog uw auto naar de sloop in Friesland

Zwaar ongeluk gehad en is uw auto total loss? Op zoek naar een sloop in Friesland? Autonaardesloop.nl is gespecialiseerd in het afvoeren van sloopauto’s. Als u bij ons het formulier invult, kunt u rekenen op een snelle, eerlijke bieding. Gaat u akkoord, dan wordt uw sloopauto in Friesland gratis opgehaald. U ontvangt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Nog vragen? FAQ kunt u vinden op onze website.