In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Auto verkopen zonder APK

Op het moment dat uw auto afgekeurd wordt voor de APK is het altijd even schrikken. Vaak komt dit tot stand omdat de reparatiekosten hoger uitvallen dan de waarde van uw auto. Het wordt dan tijd om deze afgekeurde auto te gaan verkopen. Uw kapotte auto verkopen kunt u zelfstandig doen, bijvoorbeeld via internet. Door het plaatsen van een advertentie zult u ervaren dat er best veel belangstelling voor is. Alleen niet de belangstelling die u zich voor had gesteld. De biedingen zijn over het algemeen laag tot helemaal niets. Daarnaast moet je altijd maar weer afwachten of je wel het afgesproken bedrag zult ontvangen. Ook loop je het risico dat een koper pas na een aantal maanden de auto komt ophalen. De reden hiervan is dat veel van deze kopers mensen zijn die dit voor hun hobby doen. En doordat deze hobbyisten niet veel ruimte hebben wachten ze lang met het ophalen van uw auto, omdat ze eerst nog een andere auto af willen maken.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Een aantal belangrijke factoren zijn het merk en type auto, de huidige staat en de actuele prijs van oud ijzer.

Wij halen uw auto zonder APK gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald. 

De auto bestaat uit oud ijzer. De oudijzerprijs zorgt ervoor dat de auto altijd (hoe beschadigd deze ook is), nog steeds geld waard is. 

Wij proberen alle onderdelen te recyclen of gebruiken het oud-ijzer. Tevens kijken wij of er nog onderdelen zijn die wij kunnen aanbieden bij andere partijen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de auto gerecycled wordt.

Auto zonder APK verkopen

Uw auto zonder APK verkopen lijkt particulier makkelijker dan dit in werkelijkheid is. Toch wilt u er wel vanaf. En dat is heel goed te begrijpen, want een auto zonder APK, daar kun je eigenlijk niets mee. Je mag er niet in rijden, maar je betaalt er wel nog steeds wegenbelasting voor. En in Nederland ben je als ook als eigenaar van een sloopauto ook nog eens verplicht om de auto te verzekeren, dus die kosten gaan ook gewoon door. Daarnaast houdt de auto ook nog eens een parkeerplaats bezet, wat niet altijd in dank wordt afgenomen in de wijk. Gelukkig zijn er opkopers van auto zonder keuring waaraan u uw auto ongekeurd kan verkopen. Uw auto verkopen zonder keurig voor verkoop aanbieden kan dus bij ons. Een auto kopen zonder APK doen wij graag. Wij bieden u een eerlijke prijs, halen de auto gratis op en u krijgt direct contant geld van ons.

Snel afgekeurde auto verkopen

Als u besloten heeft om uw auto ongekeurd te gaan verkopen, dan doet er verstandig aan om ons formulier in te vullen. Door al uw gegevens van uw ongekeurde auto hierop in te vullen weten wij precies wat voor auto u heeft. Een aantal factoren zijn bepalend als het gaat om de waarde van de auto. Onder andere het merk, het model, het bouwjaar en de conditie van de auto zijn heel belangrijk. Hierbij kijken wij ook of de auto gewild is voor de export. Ongekeurde auto’s in Nederland kunnen na een goede onderhoudsbeurt en de hoognodige reparaties in andere landen vaak nog goed mee. 

Auto naar de sloop

Met name bussen en terreinwagens zijn in sommige landen erg gewild. Dit zijn sterke auto’s waar je veel mensen in kunt vervoeren. Ook gaan deze auto’s in die landen vaak nog jaren mee. Hiermee is het goed mogelijk dat u voor uw ongekeurde auto bij verkoop aan ons, nog een mooi bedrag krijgt.

Een auto verkopen zonder keuring is bij ons altijd geschikt voor verkoop. Wij zien namelijk altijd mogelijkheden en kopen graag uw auto zonder APK. Doordat wij beschikken over veel ervaring, expertise en een groot netwerk kunnen wij snel bepalen wat de waarde van uw auto is. Wij weten welke onderdelen er op uw auto zitten, wat deze waard zijn en hoe snel wij deze kunnen doorverkopen. Hiermee kunnen wij u snel een eerlijke prijs noemen voor uw ongekeurde auto.

 

Waarom kiezen voor onze service?

Auto verkopen zonder APK Keuring

Als u bij ons het formulier invult kan het zijn dat u wordt gebeld door een medewerker. Vaak stemmen we telefonisch nog een aantal zaken af, voordat we met een concreet bod komen. Dit kunnen technische punten zijn die veel invloed uitoefenen op ons bod. In dit gesprek kunt u bij ons ook nog een aantal zaken aangeven die in uw voordeel werken. Bijvoorbeeld dat er speciale velgen op de auto zijn aangebracht die nog geld op kunnen leveren. Uw voor de APK afgekeurde auto kan namelijk nog heel veel waardevolle onderdelen bevatten die geld waard zijn. 

Het kan heel goed zijn dat het nog een jonge auto is die is afgekeurd op bijvoorbeeld de motor. Als de prijs voor de reparatie van deze motor te hoog is, kan het zijn dat deze auto bewust niet meer APK gekeurd wordt. Dan staat er dus een jonge niet APK gekeurde auto op uw parkeerplaats. Met nog heel veel vitale onderdelen en misschien wel geschikt voor de export. Die laat u niet op uw parkeerplaats staan terwijl de kosten nog doorlopen, die wilt u uiteraard verkopen! Uw auto verkopen zonder keuring kunt u dan ook beste zo snel mogelijk doen.

Doordat de kosten maar blijven doorlopen wilt u natuurlijk ook zo snel mogelijk uw sloopauto verkopen. Als u ons bod accepteert komen we de auto binnen 48 uur halen. Bij overdracht van de auto krijgt u direct contant geld van ons, indien gewenst maken we dit over. Ook krijgt u op dat moment het vrijwaringsbewijs waarmee u kan aantonen dat u de ongekeurde auto niet meer in uw bezit heeft. U kunt dit bewijs opsturen naar zowel de Belastingdienst voor wat betreft de wegenbelasting als naar de verzekeringsmaatschappij voor de autoverzekering. Hiermee heeft u toch nog de maximale opbrengst uit uw ongekeurde auto gehaald. Uw APK afgekeurde auto verkopen kan op een snelle en prettig manier. En bij ons kunt er ook op vertrouwen dat wij er alles aan doen om uw auto zo duurzaam mogelijk te strippen. Bruikbare onderdelen krijgen een nieuwe bestemming, olie en benzine worden zorgvuldig afgevoerd en het oude ijzer wordt gerecycled.