In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Auto verkopen voor export

Het kan zo zijn dat uw auto aan het einde van zijn levensloop is. Of u heeft een grote reparatie in het verschiet waarvan u nu al weet dat dit de waarde van de auto zal overstijgen? Hoe dan ook, u heeft reden om uw auto als sloopauto aan te bieden. Er worden tegenwoordig veel auto’s geëxporteerd naar het buitenland, het kan heel goed zijn dat er ook veel interesse is in uw auto. Uw auto verkopen voor de export is dan ook helemaal geen gek idee. Wij kopen ook regelmatig auto’s in voor de export. Naast het strippen van auto’s met als doel de onderdelen te verkopen is het verkopen van auto’s in zijn geheel aan het buitenland ook een onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Door samenwerkingsverbanden met andere bedrijven kunnen wij snel schakelen op het moment dat u ons formulier invult.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald. 

De auto bestaat uit oud ijzer. De oudijzerprijs zorgt ervoor dat de auto altijd (hoe beschadigd deze ook is), nog steeds geld waard is. 

Wij proberen alle onderdelen te recyclen of gebruiken het oud-ijzer. Tevens kijken wij of er nog onderdelen zijn die wij kunnen aanbieden bij andere partijen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de auto gerecycled wordt.

Auto verkoop voor export is interessante markt

Door onze ervaring weten we hoe en waar we uw auto het beste kunnen verkopen. Ook het merk en het model wat u ons aanbiedt zal van invloed zijn of uw auto geschikt is voor de export. In het buitenland zijn bijvoorbeeld jeeps, bussen en terreinwagens heel gewild. Sterke, grote auto’s die tegen een stootje kunnen. Dit type auto’s is in het buitenland zeer gewild. Hier kunnen ze namelijk grote groepen mensen mee vervoeren en deze auto’s kunnen over alle terreinen rijden. En als een dergelijke auto hier niet meer modern is, begint zijn levenscyclus daar weer helemaal van voren af aan. Een export auto verkopen die gewild is in het land waar hij naar toegaat, kan nog veel geld opbrengen. De moeite waard dus om even ons formulier in te vullen! U krijgt snel een eerlijk bod.

Snel auto exporteren

Misschien heeft u zelf het idee dat uw auto niet aantrekkelijk is voor de export. Daar kan u zich nog weleens in vergissen. Want specifieke merken en modellen zijn heel gewild in bijvoorbeeld Oost-Europa en Afrika. Auto opkopers voor de export weten precies wat er gewild is en zijn constant op zoek naar aanbod. De auto verkoop voor export is een specifieke markt, waarin u auto wellicht ook gewild is. Het aanbieden van uw auto voor de export is dan ook zeker de moeite waard. En of uw auto nu jong of oud is, dit maakt helemaal niets uit. Er zijn zeker ook oudere modellen die nog heel gewild zijn in het buitenland. 

Neem nu terreinwagens voor Afrika. Hier worden terreinwagens eigenlijk meer gekocht omdat men ze mooi vindt, niet omdat het nodig is om met een terreinwagen hier op de snelweg rond te rijden. In Afrika hebben ze juist wel wegen waar een terreinwagen hard nodig is. Als deze hier niet meer goed genoeg wordt bevonden kan de terreinauto voor Afrikaanse begrippen nog heel lang mee. Daar maakt het niet uit hoe de auto eruitziet en of dit het laatste model is, het gaat erom dat deze nog werkt en mensen kan vervoeren. Dan is een dergelijke terreinauto vaak nog veel geld waard. Export auto opkopers hebben misschien ook wel interesse in uw auto!

Waarom kiezen voor onze service?