In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Zoetermeer

Zware aanrijding gehad? Auto niet door de APK? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een autosloperij in Zoetermeer. Autonaardesloop.nl is gespecialiseerd in sloopauto’s. Dagelijks doen wij biedingen op sloopauto’s die in veel gevallen dezelfde dag nog gratis worden opgehaald. Wij werken samen met grote autosloperijen die een groot netwerk hebben. Zij kunnen de onderdelen van uw auto nog hergebruiken of goed verkopen. Dit levert geld op en dit komt ten gunste van de waarde van uw auto. Vul het formulier online in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod.

Autosloop in Zoetermeer betrouwbaar en duurzaam

Wij screen de autosloop grondig die in Zoetermeer uw sloopauto komt halen. Naast onze eigen screening moeten autosloperijen zich ook houden aan de strenge regels van de overheid. Autodemontage is tegenwoordig anders dan tien jaar geleden. Alles staat in het teken van duurzaamheid en het milieu. Alle onderdelen worden indien mogelijk weer hergebruikt en de rest wordt gerecycled. Door met ons zaken te doen krijgt u niet alleen een eerlijke prijs voor uw sloopauto, u helpt er ook het milieu nog eens mee.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Gratis uw sloopauto op laten halen in Zoetermeer

Woont u in Meerzicht, Noordhove of Rokkeveen? Wij halen in heel Zoetermeer gratis uw sloopauto op. Als uw akkoord bent gegaan met het bod op uw auto zal het sloopbedrijf die de hoogste bieding heeft gedaan de auto bij u op komen halen. Wanneer en waar u dit wilt doen mag u zelf bepalen. Bij de overdracht krijgt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Dit vrijwaringsbewijs is nodig om aan te kunnen tonen dat de auto niet meer in uw bezit is. Hiermee stoppen pas de kosten voor de wegenbelasting en de verzekering. Zolang de auto nog in uw bezit is, gaan deze kosten namelijk gewoon door. Ook al wordt er niet meer in de auto gereden.

Vlot, betrouwbaar en prettig zakendoen

Autonaardesloop.nl doet wat het belooft. Namelijk u een eerlijke prijs voor uw sloopauto betalen, deze gratis ophalen in Zoetermeer en u uw geld en vrijwaringsbewijs overhandigen. En dit alles kan binnen een dag gebeuren, want wij halen vaak de sloopauto’s dezelfde dag nog op. Hiermee is die parkeerplaats voor uw huis weer beschikbaar voor andere auto’s en stoppen de lopende kosten direct. En u heeft de garantie dat u zakendoet met een betrouwbare autosloperij.