In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Haarlem

Heeft u een sloopauto? Op zoek naar een betrouwbare, duurzame autosloperij in Haarlem? Autonaardesloop.nl is de expert op het gebied van sloopauto’s. Dagelijks doen wij biedingen op sloopauto’s en halen die in de meeste gevallen dezelfde dag nog op. Door samen te werken met betrouwbare, professionele autosloperijen kunnen wij snel schakelen en u een eerlijke prijs bieden voor uw sloopauto. De bedrijven waar wij mee samen werken beschikken oven een groot netwerk. Hierdoor kunnen zij veel onderdelen uit uw auto nog gebruiken of doorverkopen. Hierdoor kunnen zij nog de maximale waarde uit uw auto halen. Vul online het formulier in en wij doen u snel een bod.

Autosloop Haarlem haalt auto’s op in de hele stad

Bent u woonachtig in Parkwijk? Of in de Vogelenwijk? In het Centrum? Wij halen in heel Haarlem sloopauto’s op. Wij screenen iedere autosloperij die zich bij ons aan wil sluiten. Hiermee kunt u er vanuit gaan dat de autosloop die in Haarlem bij u aan de deur komt, betrouwbaar is. Ook de overheid stelt steeds strengere eisen aan autosloperijen. Er is veel veranderd in de regelgeving. Duurzaamheid en bescherming van het milieu staan hoog op de agenda in Nederland en autosloperijen moeten voldoen aan strenge eisen. De autosloperij die uw auto gaat slopen dus ook.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Direct geld voor uw auto

Als u akkoord gaat met ons bod halen wij in veel gevallen de auto dezelfde dag nog op. U bepaalt zelf waar en wanneer u de auto op wilt halen. De sloperij die het hoogste bod heeft uitgebracht zal zaken met u doen. U zult merken dat dit op een prettige en professionele manier zal gebeuren. Als de auto wordt opgehaald krijgt u direct het bedrag contant in handen. Ook het vrijwaringsbewijs zal u direct overhandigd krijgen waarmee u de verzekering en de wegenbelasting stop kunt zetten.

Service en snelheid

Zijn de kosten voor reparatie hoger dan de waarde van uw auto? Zware motorschade? Wij halen graag uw sloopauto in Haarlem op. Autonaardesloop.nl doet wekelijks tientallen biedingen op auto’s. Hierdoor zijn wij een ervaren partij die gaat voor service en snelheid. Vul het formulier in op onze website en verras uzelf over het bod wat wij uitbrengen. Dit bod is overigens altijd vrijblijvend. Het geeft u sowieso een goede indicatie van de waarde van uw auto. Doet u zaken met ons, dan kunt u erop rekenen dat uw sloopauto snel en betrouwbaar wordt afgevoerd. Voor een eerlijke prijs. Nog meer vragen? Zie de FAQ op onze website.