In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Sloperij voor uw Volvo

Is uw Volvo rijp voor de sloop? Zijn de kosten voor reparatie hoger dan de waarde van uw Volvo? Ongeluk gehad en is uw auto total loss? Autonaardesloop.nl is de specialist op het gebied van sloopauto’s. Wekelijks doen wij tientallen biedingen op Volvo’s. Wij werken samen met diverse gespecialiseerde Volvo sloperijen. Als u het formulier online invult op de website worden deze gegevens gedeeld met onze aangesloten sloperijen. De Volvo sloperij met het hoogste bod mag dit bod bij u uitbrengen. Wij werken intensief samen met deze autosloperijen, hierdoor kunnen wij snel een bod doen. Als u akkoord bent komen wij in heel gevallen dezelfde dag nog uw Volvo ophalen. Je kan daarom je sloopauto verkopen in 1 dag regelen.

Volvo vandaag nog naar de sloop

Iedere dag extra dat u uw Volvo in bezit heeft, kost dit geld. De verzekeringskosten en de wegenbelasting gaan namelijk gewoon door totdat u een vrijwaringsbewijs kunt overleggen. Wij handelen snel en betrouwbaar. Ook werken onze partners volgens de strenge regels op het gebied van duurzaamheid. Onze Volvo sloperijen verkopen alle onderdelen door die nog bruikbaar zijn en het oude ijzer wordt gerecycled. Doordat onze partners een groot netwerk hebben op het gebied van Volvo, zijn zij in staat om nog de maximale waarde uit uw sloopauto of schadeauto te halen. Bij overdracht krijgt u van de Volvo sloop direct uw geld en het overdrachtsbewijs.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Snel en betrouwbaar geregeld

Vul het formulier in op onze website en wij gaan hier direct mee aan de slag. De gespecialiseerde Volvo sloperij die het meeste biedt, mag dit bod bij u uitbrengen. Deze sloperijen worden door ons geselecteerd en worden gescreend op betrouwbaarheid. Als u akkoord gaat met het bod en de auto wordt bij uw thuis opgehaald, kunt u erop vertrouwen dat deze autosloperij een goede reputatie heeft.

Autosloperij doet eerlijk bod op uw Volvo

Het bod wat er wordt gedaan op uw Volvo is een eerlijk bod. Dit is een bod waarbij u erop kunt vertrouwen dat dit het maximale bedrag in de markt is. Uiteraard is dit bod vrijblijvend en kunt ook besluiten om ervan af te zien. Dan heeft u in ieder geval een richtprijs waarmee u naar andere partijen kunt gaan. Als u besluit om het bod te accepteren komen wij snel in actie. Vaak wordt door de autosloperij de Volvo nog dezelfde dag opgehaald. U krijgt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Nog meer vragen? Zie ook de FAQ op onze website.