In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Zuid-Holland

Woont in Zuid-Holland en heeft u een sloopauto waar u vanaf wilt? Wij zijn de specialist in Zuid-Holland als het gaat om sloopauto’s. Auto naar de sloop.nl werkt intensief samen met de grootste autosloperijen uit de provincie en werkt snel en betrouwbaar. Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een bod. Als u akkoord gaat met dit bod komt de sloperij uw auto in Zuid-Holland in de meeste gevallen vandaag nog bij u halen. U krijgt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloperij Zuid-Holland voor alle merken

De grote, professionele autosloperijen waar we mee samenwerken slopen alle merken auto’s, van Audi tot Volkswagen. Daarnaast voldoet iedere sloperij uit Zuid-Holland bij ons aan de strenge regelgeving die er tegenwoordig door de overheid wordt gesteld. Als er onderdelen nog hergebruikt kunnen worden, zal dit zeker gebeuren. Alles wat niet meer gebruikt wordt, zal worden gerecycled. Door zoveel mogelijk te hergebruiken brengt u auto hierdoor ook nog eens bij ons het meeste geld op.

Uw auto naar de sloop in Zuid-Holland

Als u ons formulier invult, doen wij snel een bod. Gaat u akkoord, dan halen wij vaak dezelfde dag nog de sloopauto bij u op. U ontvangt uw geld, het vrijwaringsbewijs en daarmee is de transactie voltooid. Snel, prettig en betrouwbaar uw auto naar de sloop in Zuid-Holland. Met het vrijwaringsbewijs kunt u de verzekering stoppen en hoeft u ook geen wegenbelasting meer te betalen. Heeft u nog vragen? Op onze website staan FAQ met hierbij de antwoorden. Autonaardesloop.nl voert uw auto voor een eerlijke prijs