In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Citroën sloperij doet snel een bod

Heeft u een Citroën die rijp is voor de sloop? Dan zijn wij de beste partij om zaken mee te doen. Autonaardesloop.nl doet wekelijks tientallen biedingen op Citroëns in heel Nederland. In 90% van de gevallen worden deze auto’s door ons opgehaald. Wij werken samen met de grootste autosloperij bedrijven van Nederland, deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het merk Citroën. Wij doen u snel een bod en een Citroën sloperij haalt vaak dezelfde dag de auto nog bij u op.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Citroën sloop werkt duurzaam

Veel autosloperijen zijn er de afgelopen jaren mee gestopt. De regelgeving is de laatste jaren flink aangescherpt en daar konden veel bedrijven niet meer aan voldoen. In het geval van Citroën zijn er in Nederland een aantal grote spelers waar wij zaken mee doen. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in Citroën en beschikken over een groot netwerk. Een Citroën sloop beschikt over een groot netwerk en kan vaak onderdelen uit Citroën sloopauto’s en schadeautos nog voor een hoge waarde doorverkopen.

Autosloperij Citroën is klantvriendelijk en snel

Als u akkoord gaat met de hoogste bieding van één van onze autosloperijen zal deze contact met u opnemen. Vaak wordt uw auto dezelfde dag nog gratis opgehaald. De autosloperijen die bij ons zijn aangesloten zijn door ons gescreend waardoor u met een gerust hart zaken kunt doen met de autosloperij. Als de auto overgeschreven is, krijgt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs van de autosloperij voor uw Citroën. De auto wordt afgevoerd en op een duurzame wijze verwerkt. Autonaardesloop.nl werkt snel, betrouwbaar en biedt een eerlijke prijs voor uw sloopauto.