In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Amersfoort

Op zoek naar autosloperij in Amersfoort? Wij zijn de geschikte partij voor u. Autonaardesloop.nl is specialist op het gebied van sloopauto’s. Per week doen wij tientallen biedingen op sloopauto’s en halen die in 90% van de gevallen op . Wij werken intensief samen met grote autosloperijen met een groot netwerk. Deze autosloperijen kunnen snel schakelen en kunnen de onderdelen van uw sloopauto goed gebruiken of weer doorverkopen. Hierdoor levert uw sloopauto nog een mooie prijs op. Vul online het formulier in en wij doen snel een bod waar u verbaasd over zult zijn.

Autosloop Amersfoort haalt auto’s op in de hele stad

Woont in Vathorst, Soesterkwartier of in Nieuwland? Wij halen sloopauto’s op in heel Amersfoort. En de autosloperij die uw auto mag ophalen hebben wij vooraf gescreend. Wij hanteren strenge criteria voor autosloperijen om zich bij ons aan te mogen sluiten. Naast onze strenge regels is er ook nog de verscherpte wetgeving vanuit de overheid. Auto’s demonteren gebeurt tegenwoordig anders dan tien jaar geleden. Alles staat nu in het teken van duurzaamheid en recycling. U kunt erop vertrouwen dat de autosloop die uw auto in Amersfoort op komt halen betrouwbaar is.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Sloopauto gratis op laten halen

Als u akkoord gaat het met bod wat er wordt gedaan op uw sloopauto, dan zal de sloperij die dit bod heeft uitgebracht, contact met u opnemen. U bepaalt waar en wanneer de auto wordt opgehaald. Tijdens deze overdracht krijgt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Dit bewijs heeft u nodig om bij de verzekeraar en de Belastingdienst aan te kunnen tonen dat u geen eigenaar meer bent van de auto. Pas dan stoppen ook de kosten voor de verzekering en de wegenbelasting. Wij halen iedere sloopauto in Amersfoort gratis op.

Prettig zakendoen met betrouwbare partner

Komt uw auto niet meer door de APK? Op zoek naar een sloperij in Amersfoort? Ga naar onze website en vul online het formulier in. Er wordt snel een vrijblijvend bod gedaan. Als u akkoord gaat met ons bod zal een betrouwbare partner contact met u opnemen. U spreekt een plaats en een tijd af en de sloopauto wordt opgehaald, dit gebeurt overigens in veel gevallen zelfs dezelfde dag nog. U ontvangt contact u sloopvergoeding en uw vrijwaringsbewijs. Autonaardesloop.nl houdt ervan om snel en betrouwbaar zaken te doen. Nog vragen? Kijk op onze website, hier staan FAQ. Wij doen graag zaken met u.