In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Hyundai Sloperij

Wil u uw Hyundai afvoeren naar de sloop? En wilt u hier ook nog een eerlijke vergoeding voor ontvangen? Dan bent u bij autonaardesloop.nl op het juiste adres. Voer het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod. Wekelijks voeren wij tientallen auto’s af naar de sloop. Door samen te werken met specialisten op het gebied van Hyundai sloopauto’s kunnen wij u een goed bod doen. Iedere aangesloten Hyundai sloperij heeft een groot netwerk op het gebied van Hyundai en hiermee zijn zij als geen ander in staat om de maximale waarde uit uw auto te halen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Autosloperij Hyundai

De bedrijven met wie wij samenwerken screenen we vooraf. Wij stellen hoge eisen aan onze autosloperijen met wie wij samenwerken. Ook de overheid heeft de regelgeving voor autosloperijen de laatste jaren flink aangescherpt. Duurzaamheid is steeds belangrijker geworden. Alle onderdelen die nog hergebruikt kunnen worden, wordt door de Hyundai autosloperij weer gebruikt. De professionele autosloperij die uw Hyundai zal slopen zal dit op een duurzame manier doen.

Snel Hyundai sloopauto afvoeren

Zware aanrijding gehad met uw Hyundai? Of is deze niet meer door de APK keuring gekomen? Wij doen u graag een bod op uw Hyundai sloopauto. Vul het formulier online in op onze website en wij doen snel een bod. In veel gevallen halen we dezelfde dag nog uw auto op. U krijgt direct contant geld voor uw auto en u ontvangt het vrijwaringsbewijs. U kunt erop vertrouwen dat er altijd een gescreende autosloperij met u zaken doet. Voor meer vragen, zie ook de FAQ op onze website.