In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Ford sloperij

Heeft u een Ford die rijp is voor de sloop? Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een bod. In 90% van de gevallen komen we tot overeenstemming en haalt een Ford sloperij dezelfde dag uw auto nog op. Autonaardesloop.nl werkt uitsluitend met betrouwbare autosloperijen die gespecialiseerd zijn in Ford. Doordat zij een groot netwerk hebben op het gebied van Ford zijn zij ook in staat om de maximale waarde uit uw auto te halen. Het ijzer wat overblijft, zal worden gerecycled.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Ford sloop denkt aan de toekomst

De afgelopen jaren is de wetgeving op het gebied van het slopen van auto’s verscherpt. Onderdelen moeten zoveel mogelijk weer gebruikt, alle overige materalen moeten worden gerecycled. Wij selecteren onze partners op betrouwbaarheid, maar ook op duurzaamheid. De Ford sloop die het hoogste bod uitbrengt op uw Ford, mag dit bod bij u uitbrengen. Als u akkoord gaat, kunt u erop vertrouwen dat een betrouwbare partner uw Ford op zal komen halen.

Autosloperij Ford haalt uw auto gratis op

Wij halen wekelijks tientallen Ford sloopauto’s op door heel Nederland. In veel gevallen haalt de autosloperij uw Ford zelfs dezelfde dag nog op. Daarmee heeft u uw parkeerplaats weer vrij en ontvangt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u ervoor zorgen dat u geen verzekeringskosten en motorrijtuigenbelasting meer hoeft te betalen voor uw Ford. Wij werken snel en betrouwbaar. Nog meer vragen? Zie ook de FAQ op onze website.