In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Zaanstad

Is uw auto niet meer door de APK gekomen? Op zoek naar een betrouwbare autosloperij in Zaanstad? Wij zijn de expert die u zoekt. Wij doen wekelijks tientallen biedingen op sloopauto’s waarbij wij deze in veel gevallen dezelfde dag nog ophalen. De autosloperijen die bij ons aangesloten zijn werken professioneel en zijn betrouwbaar. Deze bedrijven worden vooraf door ons gescreend. Vul online het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod. U zult verrast zijn wat u sloopauto nog oplevert.

Strenge regelgeving voor autosloop Zaandam

Niet alleen wij hanteren strenge criteria voor onze partners, ook de overheid heeft strenge regelgeving op het gebied van autodemontage. Voor de autosloop Zaandam geldt dat zij zich moeten houden aan strenge regels op het gebied van duurzaamheid en milieu. Zoveel mogelijk onderdelen worden dan ook hergebruikt en de overige materialen worden gerecycled. Doordat veel onderdelen opnieuw kunnen worden gebruikt levert dit natuurlijk ook weer geld op. En dat is gunstig voor het bod op uw sloopauto.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Sloopauto wordt gratis opgehaald in heel Zaanstad

Woont u in Poelenburg? De Rosmolenwijk? Of in de Oude Haven? Wij halen gratis uw sloopauto op en doen dit in heel Zaanstad. Als u akkoord gaat met ons bod, zal er contact opgenomen worden met u door de autosloperij die dit bod heeft uitgebracht. In overleg wordt er een plaats en tijd bepaald voor het ophalen van de auto. U ontvangt tijdens het ophalen direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u bij de Belastingdienst aantonen dat uw geen eigenaar meer bent van de auto. Dit kunt u ook doen bij de verzekeraar. Hiermee stoppen deze kosten voor uw sloopauto.

Betrouwbaar en snel van uw sloopauto af

Heeft u een zwaar ongeluk gehad? Motorschade aan de auto? Niet meer door de APK? Wij halen gratis uw sloopauto op en geven u er een eerlijke prijs voor. Vul online het formulier in en laat uzelf verrassen door de hoogte van het bod. Dit bod is uiteraard vrijblijvend en kunt dit bod gebruiken indien u toch besluit om zelf alle sloopbedrijven dan Zaanstad af te gaan. Dit kost echter tijd en u zult zelf de selectie moeten maken welke sloperij betrouwbaar is. Deze selectie hebben wij juist al voor u gedaan. Wij doen graag zaken met u en garanderen u een eerlijk bod en prima afhandeling. Als u nog meer vragen heeft, kijkt u gerust even bij de FAQ op onze website.