In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Brabant

Ben u woonachtig in Brabant en heeft u een sloopauto waar u vanaf wilt? Autonaardesloop.nl doet jaarlijks honderden biedingen op sloopauto’s in Brabant. Wij werken samen met grote autosloperijen waardoor wij snel kunnen schakelen. De autosloperij uit Brabant die het meeste voor uw sloopauto biedt, mag zijn bod bij u uitbrengen. Door het formulier in te vullen op onze website kunnen de autosloperijen op basis van die gegevens een bod doen. Gaat u akkoord met het bod, dan wordt de sloopauto snel en gratis bij u opgehaald. Zo eenvoudig is een sloopauto verkopen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloperij Brabant werkt duurzaam en betrouwbaar

Het zal u vast ook opgevallen zijn; de laatste jaren zijn er veel autosloperijen in Brabant verdwenen. De overheid stelt tegenwoordig namelijk strenge regels op het gebied van het demonteren van auto’s en veel bedrijven konden hier niet aan voldoen. Ieder sloperij uit Brabant waar wij mee samen werken, voldoet aan deze eisen. Hierdoor ontvangt u niet alleen de maximale prijs voor uw sloopauto, maar de sloperij uit Brabant die bij u aan de deur komt, is ook nog eens betrouwbaar.

Uw auto snel naar de sloop in Brabant

Komt uw auto niet meer door de APK? Reparatiekosten te hoog? Wij zijn de beste partij in Brabant om zaken mee te doen. Vul het formulier in en wij doen u snel een bod. Als u akkoord gaat haalt een sloop uw auto in Brabant op. U krijgt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Kunt u ook meteen alle kosten stopzetten zoals verzekering en wegenbelasting. En de parkeerplaats voor uw huis is ook eindelijk weer vrij. Zijn er nog vragen onbeantwoord? Zie ook de FAQ op onze website.