In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Schadeauto verkopen

Als u een ongeluk heeft gehad dan is de kans groot dat uw auto hierbij schade heeft opgelopen. Uiteraard is het allerbelangrijkste dat u zelf geen lichamelijk letsel heeft opgelopen tijdens dit ongeluk. Nadat u van de schrik bent bekomen begint het materiële gedeelte. Uw auto zal naar de garage worden gesleept en hier wordt gekeken wat er precies moet gebeuren. Vervolgens zal er een afweging moeten worden gemaakt. Namelijk de afweging of het zin heeft om uw auto nog te repareren of gaat uw auto naar de sloop. Als u garage aangeeft dat de kosten van de reparatie hoger zullen zijn dan de waarde van uw auto dan is de auto feitelijk rijp voor de sloop. 

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn. Een schadeauto is vaak wat meer waard dan een sloopauto omdat er meer onderdelen intact zijn.

Wij halen uw schadeauto geheel gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald. Vaak al binnen 24 uur.

De auto bestaat uit oud ijzer. De oudijzerprijs zorgt ervoor dat de auto altijd (hoe beschadigd deze ook is), nog steeds geld waard is. 

Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.

Ja, op iedere schadeauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere schadeauto voor ons nog van waarde.

Als wij een bod doen op uw schadeauto, kost het vervoer u helemaal niets. Wij halen gratis de schadeauto bij u op. 

Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind. 

Wij proberen alle onderdelen te recyclen of gebruiken het oud-ijzer. Tevens kijken wij of er nog onderdelen zijn die wij kunnen aanbieden bij andere partijen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de auto gerecycled wordt.

Waarde van uw schadeauto berekenen

U heeft op dat moment een schadeauto waar u waarschijnlijk zo snel mogelijk van af wilt. Uw sloopauto verkopen met schade is iets wat u niet alle dagen doet, bij ons bent u hiervoor op het juiste adres. U wilt namelijk uw auto graag verkopen aan een partij die snel handelt en u een eerlijke prijs biedt. Daarnaast wordt het ook door veel klanten gewaardeerd dat wij duurzaamheid en recycling zeer hoog in het vaandel hebben staan. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk onderdelen nog te hergebruiken en de gevaarlijke stoffen zo goed mogelijk af te voeren. Het ijzer wat uiteindelijk overblijft van uw auto zal ook nog worden hergebruikt. Naast schade die wordt veroorzaakt door ongelukken kopen wij ook auto’s in met motorschade. Heeft u een auto met motorschade? En wilt u uw auto met motorschade verkopen? Als u ons formulier invult, zullen wij u snel een eerlijk bod doen.

Meer dan honderd schadeauto’s per week

Uw auto verkopen met schade? Wij zijn de ideale opkoper van uw auto met schade. In Nederland zijn meer opkopers die uw auto met schade willen kopen, wij onderscheiden onszelf door onze snelheid, duidelijkheid en eerlijke prijs op het gebied van de inkoop van uw schade auto. De inkoop van uw schadeauto is onze specialiteit en wij bewijzen dagelijks dat we ons vak verstaan. We hebben een groot netwerk waar we snel informatie vandaan kunnen halen. Hierdoor kunnen wij snel inschatten welke onderdelen wij nog kunnen gebruiken van uw auto. Deze onderdelen zullen wij weer doorverkopen via ons netwerk. En dit netwerk is groot, zowel in Nederland als in het buitenland hebben wij bedrijven die graag onze onderdelen kopen. 

Opkoper schadeauto’s

Als schade auto opkoper benutten we onze eigen expertise en gebruiken we ook die van ons netwerk. Hierdoor kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw schadeauto. Als u een auto heeft met schade dan is dit al vervelend genoeg. Vaak herinnert deze auto u aan het ongeluk wat u ermee heeft gehad. Zeker als u alleen een WA-verzekering had tijdens het ongeluk, kost dit ook nog eens veel geld. Uw auto verkopen met schade is dan het laatste stukje van deze vervelende periode. Wij handelen dit snel voor u af en bieden u een eerlijke prijs.

Als u een auto met schade heeft die u wilt verkopen dan heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt deze auto op marktplaats zetten en wachten wat erop afkomt. Vaak krijg je hierdoor veel verschillende mensen aan de deur die de auto graag mee willen nemen. Voor niets. Als opkoper van auto’s met schade zien wij dit anders. Wij bieden namelijk wel iets. Namelijk een eerlijke prijs waar u recht op heeft. Professionele opkopers van schade auto’s weten wat ze nog kunnen gebruiken van een auto en zullen u daarom een eerlijke prijs moeten bieden. De inkoop van een schadeauto gaat bij ons volgens een vaste, transparante procedure.

Waarom kiezen voor onze service?

Stappen om schadeauto te verkopen

Als eerste kunt u de informatie van uw schade auto op onze verkoop site invullen op het hiervoor bestemde formulier. Vervolgens nemen we in een aantal gevallen contact met u op om uw nog een aantal vragen te stellen. Dit zijn over het algemeen vragen die relevant zijn voor het bepalen van ons bod. De exacte schade aan de auto is bijvoorbeeld bij ons erg bepalend voor de hoogte van het bedrag wat wij u kunnen bieden voor uw schadeauto. Daarom zal er in het geval van schadegevallen meestal nog even contact zijn tussen één van onze medewerkers en u als klant. De waarde van de kapotte auto die u wilt verkopen, laten wij u zo snel mogelijk weten. De schadeauto zijn waarde wordt overigens ook medebepaald door de oud ijzerprijs. Als uw auto niets meer waard is zullen wij u dit ook uiteraard laten weten.

Verkoop schadeauto direct!

Als de waarde van uw schadeauto is bepaald en u gaat hiermee akkoord zullen wij deze schadeauto bij u gratis ophalen. Dit doen wij binnen 48 uur. U krijgt bij het ophalen van de auto direct uw geld. Contant of per bank. Vervolgens zal het vrijwaringsbewijs worden overhandigd waarmee de transactie is afgerond. 

Met dit vrijwaringsbewijs kunt u aantonen aan de Belastingdienst en de verzekering dat u geen eigenaar meer bent van dit voertuig. Zorg dat u dit zo spoedig mogelijk doet. Het is zonde als er een nieuwe maand of kwartaal ingaat en uw onnodig weer een nieuwe termijn moet betalen. Naast auto’s met reguliere schades kunt u ook uw auto verkopen met motorschade bij ons. De waarde van uw schade auto bepalen wij ook snel voor u in het geval van motorschade. De waardebepaling van uw schadeauto, ook in het geval van motorschade, kunnen wij snel inschatten. Ook in dit geval doen wij uw snel een eerlijk bod.