In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Auto total loss verkopen

Op het moment dat u een zwaar ongeluk met uw auto heeft gehad kan het zijn dat er zoveel schade is ontstaan dat de auto total loss wordt verklaard, kunnen we spreken van een sloopauto. In dit geval wegen de kosten van het repareren niet meer op tegen de waarde van de auto na reparatie. U kunt de auto dan verkopen zonder APK. Deze situatie kan ook ontstaan omdat de auto zich aan het einde van zijn levenscyclus bevindt. Uw krijgt steeds meer reparatiekosten en uiteindelijk wegen deze kosten niet meer op tegen de waarde van de auto. In een enkel geval blijven mensen de auto repareren omdat ze er zo aan gehecht zijn. In de meeste gevallen wordt de auto total loss verklaard en is deze rijp voor de sloop. Total loss uw auto verkopen kunt op verschillende manieren verkopen.

U kunt deze zelf particulier te koop aanbieden en hopen op een goede koper. U zult merken dat er veel mensen interesse tonen, maar dan vooral om uw voertuig gratis mee te mogen nemen. En daarmee doet u uw auto veel tekort, ook al is deze total loss. Uw auto vertegenwoordigt in veel gevallen namelijk nog waarde. De onderdelen die nog bruikbaar zijn kunnen er worden afgehaald en doorverkocht. Alles wat er dan nog overblijft aan oud ijzer brengt ook nog geld op. Kortom, niet zomaar uw auto gratis aan iemand meegeven dus! Wij willen uw auto graag kopen en na overeenstemming over de prijs komen we deze zelfs binnen 48 uur gratis halen.

FAQ

Gezien van een total loss auto niks over is, zijn er weinig factoren van belang voor de prijs. De belangrijkste is de oud ijzer prijs.

Wij halen uw total loss auto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald. 

De (total loss) auto bestaat uit oud ijzer. De oudijzerprijs zorgt ervoor dat de auto altijd (hoe beschadigd deze ook is), nog steeds geld waard is. 

Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.

Wij proberen alle onderdelen te recyclen of gebruiken het oud-ijzer. Tevens kijken wij of er nog onderdelen zijn die wij kunnen aanbieden bij andere partijen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de auto gerecycled wordt.

Total loss auto brengt geld op

Een andere manier om uw total loss auto te verkopen is aanbieden op een total loss auto veiling. Uw total loss auto zal op een dergelijke veiling vaak ook niet veel opbrengen. Je moet geluk hebben dat er iemand is die echt de waarde biedt wat uw auto nog waard is, maar die kans is klein. De opkopers op een dergelijke veiling willen graag voor zo min mogelijk geld auto´s opkopen en zullen laag inzetten. De dagwaarde van een auto die total loss is, ligt laag op een dergelijke veiling ligt. Van uw verzekeraar krijgt u overigens ook altijd een schadevergoeding uitgekeerd voor uw total loss auto. 

Dit vindt plaats na bijvoorbeeld een auto ongeluk. Deze schadevergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Naast deze schadevergoeding wilt u natuurlijk ook nog zo´n hoog mogelijk bedrag ontvangen voor uw auto zelf. Naast het geldbedrag stellen veel mensen tegenwoordig ook prijs op een goede behandeling van hun auto waarbij duurzaamheid en het milieu een belangrijke rol spelen. Wij zijn een bedrijf wat voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan het recyclen van auto´s. Ook wat betreft de verkoop van onderdelen zien wij er streng op toe dat op een nette manier gebeurt. Daarom betalen wij u een eerlijke prijs voor uw auto waarmee wij ook op een eerlijke manier de auto kunnen strippen en de onderdelen kunnen doorverkopen.

Snel handelen bij total loss auto

Als uw auto total loss is verklaard dan wilt u hier eigenlijk ook zo snel mogelijk vanaf. De auto staat misschien nog voor de deur geparkeerd en daar worden u en de buurt ook niet vrolijk van. Zeker als u alweer kunt beschikken over een nieuwe auto, dan wordt de auto een blok aan uw been. Daarnaast is het ook nog eens zo dat zo lang de auto op uw naam staat, u ook nog steeds blijft betalen. Tijd om de auto naar de sloop te laten brengen.

De motorrijtuigenbelasting en de verzekeringen gaan bijvoorbeeld gewoon door. Ook al is uw auto total loss verklaard. Pas op het moment dat u het vrijwaringsbewijs instuurt naar de Belastingdienst en uw verzekeraar, zullen deze kosten stoppen. Het is dan ook fijn als je een total loss auto vlot kunt verkopen, hier nog een goede prijs voor kunt krijgen en dat deze ook nog eens snel wordt afgevoerd. Wij weten als geen ander dat vlot handelen mogelijk is bij een auto die total loss is.

Waarom kiezen voor onze service?

Auto total lose, laten ophalen

Als u bij ons het formulier invult zullen wij u binnen een korte tijd een bod doen. Indien nodig zal een medewerker van ons nog even contact met u hebben als wij nog vragen hebben. Dit kunnen vragen zijn over specifieke zaken die invloed hebben op de prijs. Bijvoorbeeld de exacte staat van bepaalde onderdelen of extra accessoires die zijn aangebracht. Als u aanvullende informatie voor ons heeft in dit stadium horen we dit natuurlijk graag. En dit komt het bod alleen maar ten goede, wat gunstig is voor u. Op het moment dat we overeenstemming hebben bereikt over de prijs maken we met u een afspraak om de auto bij u op te komen halen. Dit bod die wij u doen kunt u overigens beschouwen als een schadevergoeding voor uw schadeauto die total loss is.

Snel afscheid nemen van total loss auto

Op het afgesproken moment komen we bij u de auto ophalen. Dat scheelt u weer parkeerruimte, de buren zijn ook weer blij en u krijgt direct uw geld. Want wij houden ervan om direct af te rekenen. Gelijk oversteken. Na het overhandigen van het vrijwaringsbewijs is de gehele transactie afgerond. Uw auto total loss verkopen kunt op bij ons op deze manier toch nog op een snelle en prettige manier doen. Een auto die total loss is brengt al genoeg problemen met zich mee. Wij begrijpen dat en bieden u een eerlijke prijs en handelen nadat u akkoord gaat, alles snel af.