In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Sloopauto verkopen

Als u besloten heeft om uw sloopauto te gaan verkopen doen wij u graag een eerlijk bod. Het is al vervelend genoeg dat u in deze situatie bent beland en u uw geliefde auto moet verkopen. Wellicht heeft u een zwaar ongeluk gehad of is de auto gewoon aan het einde van zijn leven. In het laatste geval krijgt u vaak van de garage te horen dat de reparatie meer kost dan de waarde van de auto bedraagt. Sloopauto inkoop is onze specialiteit en wij bieden u een reële prijs. Wij begrijpen dat u snel wilt handelen, maar wel een eerlijke prijs wilt ontvangen voor uw auto. Uw auto naar de sloop is niet iets wat u alle dagen doet, daarom willen wij u graag informeren waar wij onze prijs op baseren.

FAQ

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn. Maar ook het merk, type en staat van de auto zijn belangrijk.

Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald. 

De auto bestaat uit oud ijzer. De oudijzerprijs zorgt ervoor dat de auto altijd (hoe beschadigd deze ook is), nog steeds geld waard is. 

Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.

Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.

Als wij een bod doen op uw sloopauto, kost het vervoer u helemaal niets. Wij halen gratis de sloopauto bij u op. 

Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind. 

Wij proberen alle onderdelen te recyclen of gebruiken het oud-ijzer. Tevens kijken wij of er nog onderdelen zijn die wij kunnen aanbieden bij andere partijen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de auto gerecycled wordt.

Waarde van uw sloopauto

Als u het formulier op onze website heeft ingevuld hebben wij een goed algemeen beeld van uw auto. Hierdoor zijn we op de hoogte van het model en het merk van de auto. Afhankelijk van dit merk en model kunnen wij inschatten wat de onderdelen nog waard zijn. Hierbij geldt dat hoe schaarser deze onderdelen zijn, hoe meer de auto op zal leveren. Ook onderdelen van een specifiek model kunnen soms nog veel waarde vertegenwoordigen. Een auto verkopen voor de sloop betekent niet dat uw auto voor de oud ijzer prijs wordt verkocht, maar juist dat we er nog zo veel mogelijk waarde uit willen halen. Hierbij kijken we ook naar het bouwjaar van de auto. Een jonge auto biedt meer mogelijkheden dan een gedateerd model.

De staat van de auto is ook medebepalend voor de waarde van uw auto. Als de auto nog in goede staat is en bijvoorbeeld geen aanrijding heeft gehad dan biedt dit mogelijkheden. Aan de andere kant, als de auto een frontaal ongeluk heeft meegemaakt dan kan het zijn dat er overal schade is ontstaan. Dan wordt het weer moeilijker om nog wat te doen met de onderdelen. Uw schadeauto verkopen aan de sloop is een slimme keuze als het gaat om het ontvangen van een zo hoog mogelijk bedrag voor uw sloopauto. 

Wij zijn in staat om ons hele netwerk te benutten, wat gunstig is voor de waarde van uw sloopauto. Uw oude auto verkopen aan de sloop voelt misschien best vreemd aan, maar het is in de levenscyclus van een auto nu eenmaal het eindstation. Dat wil zeggen, als auto in zijn geheel. Want heel veel onderdelen zullen dus nog opnieuw gebruikt worden. En dat geeft dan wel weer een goed gevoel. Zeker in deze tijd, waar veel draait om duurzaamheid en recycling is het een prettige gedachte dat de auto voortleeft. Ook het oude ijzer wat uiteindelijk overblijft zal worden gerecycled.

Inkoop sloopauto

Wij hebben veel kanalen waar we losse onderdelen aan kunnen verkopen. Dit kunnen particulieren zijn maar ook bedrijven. Ook bedrijven uit het buitenland kopen veel onderdelen bij ons in. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bedrijven uit Afrika of Oost-Europa. In deze landen rijden veel gedateerde auto’s rond die ook gerepareerd moeten kunnen. Daarom hebben de onderdelen van uw auto in deze landen nog waarde. Zo wordt de waarde sloopauto door ons berekent. 

Uw auto verkopen aan onze sloperij betekent dat wij er alles aan zullen doen om de maximale waarde uit uw auto te halen. Doordat wij beschikken over deze kanalen kunnen wij nog een zo hoog mogelijke prijs bedingen voor de onderdelen van uw auto. Op basis van deze waarde inschatting van de onderdelen bieden wij u een eerlijke prijs voor uw sloopauto. Uw oude auto verkopen aan de sloop geeft u wellicht op basis van bovenstaande informatie een beter gevoel.

Waarom kiezen voor onze service?

Sloopauto verkopen, snel en eerlijk.

Als u op een prettige, snelle manier uw sloopauto wilt verkopen dan bent bij ons op het juiste adres. De inkoop van uw sloopauto is ons dagelijkse werk en bij ons zult u zich op uw gemak voelen. Naast een fijne samenwerking wilt u natuurlijk ook gewoon een eerlijke prijs ontvangen voor uw auto. 

Als u het formulier op onze site invult kunnen wij u snel een eerlijke prijs bieden. Het kan voorkomen dat u wordt gebeld door een medewerker die meer wil weten over bijvoorbeeld de staat van de auto. Bijvoorbeeld als de auto betrokken is geweest bij een ongeluk is het goed om over meer informatie te beschikken. 

Andersom geldt dit natuurlijk ook. Als u aanvullende informatie voor ons heeft wat relevant is voor de prijs van uw sloopauto dan horen we dit graag. Dit is zowel in u belang als in dat van ons. Als er speciale onderdelen op zitten die wij weer goed kunnen verkopen zal dit een positieve invloed hebben op de prijs die u van ons mag verwachten.

Sloopauto vandaag laten ophalen

Uw sloopauto verkopen qua prijs doet u pas als u tevreden bent met ons bod. En als akkoord bent, gaan wij over tot actie.

Binnen 48 uur wordt de sloopauto bij u gratis opgehaald en krijgt u het vrijwaringsbewijs waarmee u bij de Belastingdienst en de verzekeraar aan kunt geven dat u geen eigenaar van de auto meer bent.

Uw geld krijgt u contant waardoor het verkopen van uw sloopauto u niet nog meer problemen oplevert. Zoals het wachten op uw geld. Bij ons hoeft u daar niet bang voor te zijn, wij rekenen direct af. En als u dat prettiger vindt, maken we over op uw rekening. Uw auto aan onze sloop verkopen zal u in alle opzichten goed bevallen.