In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij ‘s-Hertogenbosch

Heeft u een auto die u af wilt laten voeren naar een autosloperij in ’s-Hertogenbosch? Autonaardesloop.nl is de specialist op het gebied van het afvoeren van sloopauto’s in ’s-Hertogenbosch. Door samen te werken met een aantal grote sloperijen zijn wij in staat om snel een eerlijk bod bij u voor te leggen. U hoeft niet zelf heel ’s-Hertogenbosch door te gaan op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die ook nog eens een redelijk bod doet op uw sloopauto. Vul online het formulier in op onze website en verbaas uzelf wat uw sloopauto nog waard is.

Autosloop ’s-Hertogenbosch betrouwbaar en duurzaam

Het zal u misschien weleens opgevallen zijn dat in ’s-Hertogenbosch vrijwel geen autosloop meer te vinden is. De regelgeving is de afgelopen jaren flink verscherpt en daar heeft de autosloop in ’s-Hertogenbosch ook mee te maken gehad. Bedrijven die niet meer konden voldoen aan deze regelgeving zijn gestopt en een aantal zijn doorgegaan. De bedrijven die voldoen aan deze regelgeving en die ook nog eens voldoen aan onze eisen, dat zijn onze partners. Hiermee kunt u ervan uitgaan dat als u akkoord gaat met het bod, een betrouwbaar bedrijf uw sloopauto komt halen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Sloopauto ophalen in heel ’s-Hertogenbosch

Of u nu woont in De Muntel, De Meerendonk of Pettelaarspark, wij halen in de hele stad gratis uw sloopauto op. Als u online op onze website het formulier invult, ontvangt u vrijblijvend van ons een bod. Gaat u akkoord met dit bod, dan zal de autosloperij die het meeste biedt voor uw auto, contact met u opnemen. Samen wordt er bepaald waar en wanneer de sloopauto wordt opgehaald. Bij het ophalen ontvangt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u de nog lopende kosten van uw auto stoppen; de verzekering en de wegenbelasting.

Vlotte afhandeling en prima service

Autonaardesloop.nl houdt ervan om snel en duidelijk zaken te doen. U vult online de gegevens in, wij doen snel een eerlijk bod. Geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord, dan gaan wij tot actie over. Vaak dezelfde dag nog wordt uw sloopauto bij u opgehaald. Uw parkeerplaats is weer vrij, de kosten stoppen en uw krijgt uw sloopvergoeding contant uitbetaald. Een sloopauto af moeten voeren is al vervelend genoeg. Wellicht heeft u een ongeluk gehad of een tegenvaller bij de garage. Bij ons ontvangt u in ieder geval een eerlijke prijs en een goed gevoel bij de duurzame demontage. Nog vragen? Kijk op onze website, daar vind u de FAQ. Wij doen graag zaken met u.