In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Sloopauto waarde

De sloopwaarde van uw auto berekenen gaat bij ons volgens een vaste methodiek. De schrootwaarde van uw auto wordt mede bepaald door onder andere de oud ijzerprijs. Deze waarde kan per dag verschillen omdat de prijs van oud ijzer ook per dag verschilt. Het is afhankelijk van het wereldwijde spel tussen vraag en aanbod in de wereld van het oud ijzer. Is er veel behoefte aan ijzer in grote landen als bijvoorbeeld als China en Duitsland, dan zal de oud ijzerprijs en dus uw sloopauto waarde ook hoog liggen.

Wilt u uw auto naar de sloop brengen? Wij halen het graag gratis voor u op en doen een eerlijk bod op uw sloopauto. Naast deze dagprijs per kilo is het natuurlijk ook van belang hoe zwaar uw auto is om de exacte sloopwaarde van uw auto te kunnen berekenen. Een lichte kleine auto zal minder opbrengen dan een grote zware auto. Ook de onderdelen kunnen in gewicht verschillen. Japanse auto´s zijn over algemeen bijvoorbeeld lichter dan Duitse auto´s. Naast de waarde van het oude ijzer wat uw sloopauto oplevert wordt er ook gekeken naar de bruikbare onderdelen.

FAQ

Dit is geheel afhankelijk van de sloopauto, belangrijke factoren zijn het merk en het type auto. Wanneer u de auto indient hierboven, dan ontvangt u snel een bod van ons.

Deze is met name afhankelijk van het merk en type auto, alsmede de huidige staat van de auto. Een andere factor is de oud ijzer prijs welke van belang is.

Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald. 

De auto bestaat uit oud ijzer. De oudijzerprijs zorgt ervoor dat de auto altijd (hoe beschadigd deze ook is), nog steeds geld waard is. 

Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.

Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.

Als wij een bod doen op uw sloopauto, kost het vervoer u helemaal niets. Wij halen gratis de sloopauto bij u op. 

Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind. 

Wij proberen alle onderdelen te recyclen of gebruiken het oud-ijzer. Tevens kijken wij of er nog onderdelen zijn die wij kunnen aanbieden bij andere partijen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de auto gerecycled wordt.

Waarde sloopauto hoger dan u denkt.

De schrootwaarde van uw auto is dan ook een optelsom van deze twee factoren. Wij bieden u een eerlijke prijs op basis van wat u ons aanbiedt. Ons grote netwerk stelt ons in staat om de onderdelen zo gunstig mogelijk te verkopen. Ook op het gebied van oud ijzer halen wij het maximale eruit waardoor uw bod uiteindelijk maximaal zal zijn. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om de onderdelen er zelf af te halen en te verkopen. En wat er hierna overblijft aan oud ijzer zelf te gaan verkopen. Op deze manier kunt u zelf invloed uitoefenen op de sloopauto waarde. Onze ervaring is dat dit voor particulieren een zeer tijdrovende klus is waarbij u uiteindelijk ook nog eens minder geld zult ontvangen dan hetgeen wij u kunnen bieden.

Sloopwaarde auto berekenen

De sloopwaarde van uw auto berekenen gaat bij ons volgens een vaste methodiek. De schrootwaarde van uw auto wordt medebepaald door onder andere de oud ijzerprijs. Deze waarde kan per dag verschillen omdat de prijs van oud ijzer ook per dag verschilt. Het is afhankelijk van het wereldwijde spel tussen vraag en aanbod in de wereld van het oud ijzer. Is er veel behoefte aan ijzer in grote landen als bijvoorbeeld als China en Duitsland, dan zal de oud ijzerprijs hoog liggen. Naast deze dagprijs per kilo is het natuurlijk ook van belang hoe zwaar uw auto is om de exacte sloopwaarde van uw auto te kunnen berekenen. 

Een lichte kleine auto zal minder opbrengen dan een grote zware auto. Ook de onderdelen kunnen in gewicht verschillen. Japanse auto´s zijn over algemeen bijvoorbeeld lichter dan Duitse auto´s. Naast de waarde van het oude ijzer wat uw sloopauto oplevert wordt er ook gekeken naar de bruikbare onderdelen. De schrootwaarde van uw auto is dan ook een optelsom van deze twee factoren. Wij bieden u een eerlijke prijs op basis van wat u ons aanbiedt. Ons grote netwerk stelt ons in staat om de onderdelen zo gunstig mogelijk te verkopen. Ook op het gebied van oud ijzer halen wij het maximale eruit waardoor uw bod uiteindelijk maximaal zal zijn. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om de onderdelen er zelf af te halen en te verkopen. En wat er hierna overblijft aan oud ijzer zelf te gaan verkopen. Op deze manier kunt u zelf invloed uitoefenen op de sloopauto waarde. Onze ervaring is dat dit voor particulieren een zeer tijdrovende klus is waarbij u uiteindelijk ook nog eens minder geld zult ontvangen dan hetgeen wij u kunnen bieden.

Schrootprijs Auto

Door ons uitgebreide netwerk kunnen we de maximale opbrengst uit uw sloopauto halen. Onze onderdelen gaan ook over de landsgrenzen, naar landen die deze onderdelen graag willen hebben. In Afrika bijvoorbeeld of Oost-Europa. Landen waar veel auto´s rondrijden die wij hier oud noemen. Auto´s die daar nog prima meekunnen en waar met plezier in wordt gereden. Ook deze auto´s gaan weleens stuk en dan zijn onderdelen hard nodig. En dan komen wij in beeld. 

De auto´s die zich hier aan het einde van hun levenscyclus bevinden, staan daar nog maar aan het begin. Veel particulieren kiezen ervoor om uw schadeauto te verkopen. Het komt ook voor dat er schadeauto´s in één keer worden verkocht naar deze landen, waar ze lokaal weer helemaal in orde worden gemaakt. Hiervoor zijn dan ook onderdelen nodig. Ook dit is een markt waar wij graag in voorzien. Door al onze kanalen maximaal in te zetten kunnen we voor ieder onderdeel het maximale eruit halen wat ten gunste komt van het bod wat wij kunnen doen op uw sloopauto. De schrootprijs van uw auto zal bij ons in verhouding hoog liggen, dit omdat wij ons netwerk volledig inzetten.

Waarom kiezen voor onze service?

Auto na ongeluk naar de sloop

Als u in een situatie terecht bent gekomen waarin uw auto na een ongeluk naar de sloop moet, wilt u hier waarschijnlijk zo spoedig mogelijk vanaf. Eerst is er het overleg met de verzekeringsmaatschappij die u een schadevergoeding zal betalen, afhankelijk van de polisvoorwaarden. Als dit is afgehandeld bent u er vrij in om uw sloopauto te verkopen. Indien u ervoor kiest om dit particulier aan huis te doen loopt u ook het risico om in aanraking te kopen met opkopers aan uw deur die weinig tot niets voor uw auto willen betalen. 

Op het moment dat u wel in zee wilt gaan met een opkoper aan de deur is het nog maar de vraag of u direct u geld zult krijgen en wanneer deze auto exact wordt opgehaald. Veel mensen kiezen er dan ook voor om dit traject met ons af te leggen. Wij doen u op basis van uw ingevulde formulier snel een eerlijk bod, na acceptatie komen we binnen 48 uur de auto halen en u krijgt contant u geld. Als u uw geld liever per bank overgemaakt wilt hebben kan dit uiteraard ook. Het vrijwaringsbewijs overhandigen wij u bij het ophalen van de auto. Hiermee kunt u dus in een paar dagen uw sloopauto verkopen en de schrootwaarde van uw auto zal u in positieve zin verbazen!

Gunstige schrootprijzen beïnvloeden prijs!

De waarde van uw sloopauto zal u bij ons niet alleen nog een leuk bedrag opleveren, maar ook een goed gevoel. U kunt er namelijk bij ons op vertrouwen dat wij goed om zullen gaan met uw auto. U heeft waarschijnlijk veel meegemaakt met uw auto en het is dan een fijne gedachte als er met een respectvolle manier met uw auto wordt omgesprongen. In het licht van duurzaamheid doen wij onze uiterste best om zoveel mogelijk onderdelen nog te hergebruiken. 

Als alle bruikbare onderdelen eraf gehaald zijn en de gevaarlijke stoffen netjes zijn verwijderd, blijft er nog oud ijzer over. Dit oude ijzer wordt ook weer gerecycled waarmee cirkel rond is. Uw auto leeft voort. Dit kan zijn in de vorm van onderdelen of gerecycled ijzer, een fijne gedachte voor de echte autoliefhebber. De sloopwaarde van uw auto berekenen kunnen wij op een snelle manier doen. Dit door onze eigen ervaringen, maar ook door vlot navraag te doen binnen ons netwerk wat bepaalde onderdelen waard zijn. De sloopprijs van uw auto wordt hierdoor optimaal.