In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Haarlemmermeer

Is uw auto niet door de APK gekomen? Bent u nu op zoek naar een autosloperij in de Haarlemmermeer? Autonaardesloop.nl is de partij waar u prima zaken mee kunt doen. Wij doen snel een eerlijk bod op uw sloopauto en halen die gratis bij u op. Wij werken met grote, professionele autosloperijen die we vooraf hebben gescreend. Als u akkoord gaat met ons bod, kunt u erop vertrouwen dat de sloperij die uw sloopauto komt halen, betrouwbaar is. Doordat onze partners grote netwerken hebben zijn zij in staat om de onderdelen die nog bruikbaar zijn goed te verkopen. Dat is gunstig voor de waarde van uw sloopauto.

Autosloop Haarlemmermeer is modern en duurzaam

Het zal u vast wel opgevallen zijn dat veel autosloperijen in de Haarlemmermeer hun deuren hebben moeten sluiten. Voor de autosloop in de Haarlemmermeer is er de laatste jaren veel veranderd. De overheid heeft duurzaamheid en een schoon hoog in het vaandel en hiervoor is strengere wetgeving ontwikkeld. Veel kleine bedrijven konden hier niet meer aan voldoen en zijn gestopt. De bedrijven die er nog zijn werken modern en demonteren op duurzame wijze. Ook screenen wij alle sloperijen die zich bij ons aan willen sluiten. Hiermee kunt u altijd rekenen op een betrouwbare partij.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Eerlijke vergoeding en stoppen van de kosten

U moet zich realiseren dat een auto waarin u niet rijdt, u wel nog steeds geld kost. De verzekering gaat gewoon door, net als de wegenbelasting. Pas al u aan kunt tonen dat u geen eigenaar meer bent, stoppen de kosten. Bij ons krijgt u bij overdracht van de auto direct uw geld, maar ook het vrijwaringsbewijs. Dit kunt u vervolgens opsturen naar de verzekeraar en de Belastingdienst. Dan stoppen de kosten ook direct. Bij ons krijgt u een eerlijke vergoeding voor uw sloopauto. Deze zal u nog verbazen. Onze autosloperijen weten altijd nog veel waarde uit uw auto te halen.

Uw sloopauto halen we op in de hele Haarlemmermeer

Woont u in Nieuw-Vennep? Hoofddorp? Badhoevedorp? In de gehele Haarlemmermeer halen wij sloopauto’s gratis op. Als u akkoord gaat met ons bod zal de autosloperij die dit bod heeft uitgebracht contact met u opnemen. Als de auto bij u wordt opgehaald ontvangt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Veel auto’s worden dezelfde dag nog opgehaald. Hiermee kunt u binnen een dag van uw sloopauto af zijn. Uw parkeerplaats is weer vrij, de kosten zijn gestopt en u heeft ook nog een mooie sloopvergoeding contant gekregen. Autonaardesloop.nl werkt snel en betrouwbaar.