In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Leiden

Op zoek naar een betrouwbare autosloperij in Leiden? Waarvan u een eerlijke prijs krijgt voor uw sloopauto? Autonaardesloop.nl doet wekelijks tientallen biedingen op sloopauto’s. Door intensief samen te werken met een aantal grote autosloperijen kunnen wij snel en professioneel schakelen. Vul online het formulier in op onze website en u ontvangt snel een bod. U zult nog verbaasd zijn over de waarde van uw sloopauto. De bedrijven waar wij mee samenwerken kunnen nog veel onderdelen van uw auto hergebruiken en dit levert geld op. En daarmee wordt de waarde van uw auto hoger.

Autosloop Leiden haalt uw auto gratis op

Woont u in Slaaghwijk? Groenoord? Of in De Waard? Als u akkoord gaat met ons bod, dan haalt de autosloop in heel Leiden uw sloopauto gratis op. De aangesloten autosloperijen worden door ons vooraf gescreend. Daarnaast moeten ze uiteraard voldoen aan de strenge regelgeving die de overheid stelt aan de demontagebedrijven. Deze regels zijn de afgelopen jaren steeds strenger geworden. Duurzaamheid en het milieu worden steeds belangrijker en dit zie je ook terug in de regelgeving voor autosloperijen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Snel, betrouwbaar en prettig uw sloopauto verkopen

Vliegen de reparatiekosten de pan uit? Is uw auto total loss verklaard na een zwaar ongeval? U heeft een sloopauto en wil daar zo snel mogelijk vanaf. De kosten lopen immers ook gewoon door. Denk hierbij aan verzekeringskosten en wegenbelasting. Autonaardesloop.nl is een betrouwbare partij waar u goed zaken mee kunt doen. U vult online het formulier in op onze website en wij doen snel een eerlijk bod. Gaat u akkoord, dan haalt een betrouwbare sloperij de auto bij u gratis op. U krijgt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Waar u de lopende kosten direct mee kan stopzetten.

Eerlijke prijs en duurzame verwerking

Autonaardesloop.nl is een partij die samenwerkt met moderne bedrijven. De autosloperij die het hoogste bedrag voor uw auto wil betalen mag dit bod bij u uitbrengen. Dit zijn stuk voor stuk moderne bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Uiteraard wilt u een eerlijke prijs voor uw auto ontvangen, maar tegenwoordig is ook een fijne gedachte dat uw auto op een duurzame, verantwoorde manier wordt gedemonteerd. Heeft u nog meer vragen? Zie ook de FAQ op onze website. Wij doen graag zaken met u.