In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Flevoland

Auto niet meer door de APK? Op zoek naar een autosloperij in Flevoland? Autonaardesloop.nl is de specialist bij uitstek in Flevoland om uw auto af te voeren. Dagelijks doen wij biedingen op auto’s waarbij in 90% van de gevallen deze auto’s direct worden opgehaald. Wij werken samen met grote autosloperijen die de onderdelen uit uw sloopauto goed kunnen hergebruiken of doorverkopen. Hierdoor kunt u na het invullen van het formulier op onze website, rekenen op een snelle en goede bieding op uw sloopauto.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloperij Flevoland werkt volgens strenge regels

Het kan zijn dat u de laatste jaren weinig sloperijen in Flevoland meer bent tegengekomen. De steeds strengere regelgeving werd voor een aantal bedrijven te veel. Wij werken samen met grote, professionele bedrijven die oog hebben voor duurzaamheid en het milieu. Zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt of gerecycled. U ontvangt van ons niet alleen de beste prijs voor uw sloopauto, maar ook een goed gevoel bij de demontage van uw sloopauto.

Uw sloopauto vandaag nog naar de sloop in Flevoland

Als u het formulier invult op onze website ontvangt u snel van ons een eerlijk bod. Als u akkoord gaat zal de sloop uw sloopauto in Flevoland gratis ophalen, wij maken het graag makkelijk om uw sloopauto te verkopen. Deze sloperij is door ons vooraf gescreend waarbij u erop kunt rekenen dat dit een betrouwbare partij is. U krijgt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Wij houden ervan om snel, betrouwbaar en op een prettige manier zaken met u te doen. Als u nog vragen heeft nodigen wij u uit op onze website, hier staan FAQ. Wij doen graag zaken met u!