In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Maastricht

Komt uw auto niet meer door de APK? Zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van uw auto? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een goede autosloperij in Maastricht. Autonaardesloop.nl is de expert op het gebied van sloopauto’s. Maandelijks doen wij tientallen biedingen op sloopauto’s, die vaak dezelfde dag ook nog eens worden opgehaald. Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod. Wij werken samen met grote autosloperijen die beschikken over een groot netwerk. Hierdoor kunnen ze veel onderdelen nog verkopen van uw auto. U zult nog verbaasd zijn over het bedrag wat wij voor uw sloopauto bieden.

Autosloop Maastricht is professioneel en betrouwbaar

Iedere autosloperij waar wij mee samenwerken wordt vooraf gescreend. Naast onze controle is er ook die van de overheid. Op het gebied van duurzaamheid en milieu is de regelgeving de laatste jaren flink verscherpt. Hierdoor hebben een aantal autosloperijen helaas de deur moeten sluiten in Maastricht. De bedrijven waar wij mee samenwerken zijn professioneel en betrouwbaar. De autosloop die uw auto in Maastricht op komt halen kunt u dus vertrouwen. Als u akkoord gaat met ons bod, krijgt u bij het ophalen van de auto meteen contant uw geld en het vrijwaringsbewijs.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Heel Maastricht is ons werkgebied

Woont u in Brusselsepoort? Mariaberg? Of in Wyckerpoort? Wij halen gratis uw sloopauto op in heel Maastricht. De autosloperij die het hoogste bod doet op uw auto, mag dit bij u uitbrengen. Gaat u akkoord dan neemt de autosloperij contact met u op. U bepaalt de plaats en het moment waarop uw sloopauto opgehaald kan worden, vaak kan dit ook nog op dezelfde dag. U ontvangt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Dit bewijs heeft u nodig om uw verzekering mee stop te zetten en de wegenbelasting. Ook al rijdt u niet meer in de auto, deze kosten gaan door totdat u een vrijwaringsbewijs kunt overleggen.

Vandaag nog van uw sloopauto af

Het kan een doorn in uw oog zijn, die sloopauto op de parkeerplaats. Maar u wilt er nog wel een eerlijke prijs voor ontvangen en het liefste zaken doen met een betrouwbare partij. Autonaardesloop.nl is de ideale partij voor u om zaken mee te doen in Maastricht. Vul online het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod. Gaat u akkoord, dan halen we uw sloopauto vaak dezelfde dag nog. Hiermee kunt u dus binnen een dag verlost zijn van uw sloopauto, maar hier nog wel een eerlijke prijs voor ontvangen.