In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Mercedes sloperij

Op zoek naar een geschikte sloperij voor uw Mercedes? Bij ons is uw Mercedes in perfecte handen. Autonaardesloop.nl doet jaarlijks honderden biedingen op sloopauto’s en is een betrouwbare speler. Op jaarbasis worden er honderden Mercedessen door ons verwerkt en in vrijwel alle gevallen worden deze auto’s ook nog eens door ons opgehaald. Er zijn in Nederland een aantal toonaangevende autosloperijen, wij werken hiermee intensief samen. Door deze samenwerking zijn wij in staat om snel een bod uit te brengen. Een vrijblijvend bod wat u tot niets verplicht. Als u akkoord gaat met ons bod, haalt de Mercedes sloperij vaak dezelfde dag de auto nog op.

Autosloperij Mercedes

De afgelopen jaren wordt duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Hierdoor is de regelgeving op het gebied van het slopen van auto’s verscherpt. Wij werken samen met grote professionele autosloperijen die voldoen aan deze strenge regelgeving. Mercedes is een specifiek automerk waar deze autosloperijen veel ervaring in hebben om ze te slopen. Alle onderdelen die nog waarde hebben worden doorverkocht en het oud ijzer wordt gerecycled. De Mercedes autosloperij die het hoogste bod doet, laten wij met u in contact treden. Hiermee weet u zeker dat u het hoogste bedrag voor uw Mercedes ontvangt.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Mercedes sloopauto laten ophalen

Is uw Mercedes niet meer door de keuring gekomen? Heeft u een zwaar ongeluk gehad met uw Mercedes en zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van uw auto? Dan zit er niets anders op dan deze Mercedes sloopauto af te laten voeren naar de sloop. Vul alle gegevens in op ons formulier en wij treden direct in contact met onze vaste Mercedes sloperijen. Degene met het hoogste bod mag dit bod aan u uitbrengen. Als u akkoord gaat halen wij uw Mercedes gratis zo snel mogelijk op. Op jaarbasis halen wij honderden Mercedessen op. De onderdelen van uw Mercedes die nog bruikbaar zijn zullen worden doorverkocht, het oude ijzer zal worden gerecycled.

Na sluiten overeenkomst volgt snelle afhandeling

Als u het online formulier invult, ontvangt u snel van ons een bod. Als u akkoord gaat met dit bod zal de autosloperij die dit bod heeft gedaan de Mercedes bij uw thuis ophalen. Dit gebeurt vaak dezelfde dag nog. De sloperij die uw auto op kunt halen is een betrouwbare, goed bekendstaande autosloperij, deze wordt door ons vooraf gescreend. Als wij de auto meenemen krijgt u direct contant uw geld en wordt het vrijwaringsbewijs afgegeven. Hiermee wordt u compleet ontzorgd en bent in een korte tijd van uw sloopauto of schadeauto af en ontvangt ook nog eens een eerlijke vergoeding.