In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Apeldoorn

Heeft u een sloopauto waar u graag vanaf wilt? Op zoek naar een betrouwbare autosloperij in Apeldoorn? Autonaardesloop.nl is een prima partij om zaken mee te doen. Wij zijn de specialist op het gebied van sloopauto’s en doen graag een bod op uw sloopauto. Wij werken samen met een aantal grote autosloperijen die beschikken over een groot netwerk. Hierdoor kunnen zij nog veel onderdelen van uw auto hergebruiken of verkopen. Dit is gunstig voor de waarde van uw sloopauto. Vul online het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod. 

Autosloop Apeldoorn haalt auto’s op in de hele stad

Of u nu in Klarenbeek, Lieren of in Uddel woont, wij halen in heel Apeldoorn sloopauto’s op. Wij screenen iedere autosloperij grondig voordat deze zich bij ons aan mag sluiten. Naast onze eigen screening moet iedere autosloop tegenwoordig ook voldoen aan strengere regels die de overheid stelt. Het gaat hier om regelgeving op het gebied van duurzaamheid en milieu. De onderdelen die uit uw sloopauto komen, worden zoveel mogelijk hergebruikt en de restanten worden gerecycled. Uw sloopauto zal in Apeldoorn dus op worden gehaald door een bedrijf die duurzaam auto’s demonteert.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Stop de kosten voor uw sloopauto

Als u akkoord gaat met het bod wat wij doen op uw sloopauto, wordt deze vaak dezelfde dag nog opgehaald door de autosloperij. De sloperij die het hoogste bod heeft gedaan op uw auto, zal de auto bij u ophalen. U bepaalt zelf waar en wanneer dit gebeurt. In veel gevallen gebeurt dit dezelfde dag nog. Als de auto bij u opgehaald wordt, ontvangt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Met dit vrijwaringsbewijs kunt u ook direct de kosten voor uw auto stopzetten. De verzekeringskosten en de motorrijtuigenbelasting gaan immers ook voor uw sloopauto gewoon door.

Snel, prettig en betrouwbaar zakendoen

Uw auto is total loss? Komt uw auto niet meer door de APK? Autonaardesloop.nl wil graag uw sloopauto kopen en biedt u een eerlijke prijs. Vul het formulier in op onze website en u zult verbaasd zijn over wat uw sloopauto nog waard. Als u akkoord gaat met het bod wordt uw sloopauto vaak dezelfde dag nog opgehaald door een betrouwbare autosloperij. U ontvangt uw geld en het vrijwaringsbewijs direct bij overdracht. Hiermee worden de kosten stopgezet en is de transactie afgerond. Wij houden ervan om snel en prettig samen te werken. Wij doen graag zaken met u.