In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Peugeot sloperij

Als uw Peugeot rijp is voor de sloop wilt u uiteraard zo snel mogelijk van uw auto af. Deze auto staat waarschijnlijk nog wel op uw parkeerplaats en de kosten gaan gewoon door van uw Peugeot. Door het formulier online in te vullen op onze website kunnen wij u snel een bod doen op uw Peugeot. Als Autonaardesloop.nl werken wij samen met de grootste Peugeot sloperijen van Nederland en kunnen we hierdoor snel schakelen. Als u akkoord gaat met ons bod haalt vaak de Peugeot sloperij uw auto dezelfde dag nog op.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.
Wij proberen alle onderdelen te recyclen of gebruiken het oud-ijzer. Tevens kijken wij of er nog onderdelen zijn die wij kunnen aanbieden bij andere partijen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de auto gerecycled wordt.

Peugeot sloop betrouwbaar en duurzaam

De regelgeving is de laatste jaren flink aangescherpt. Op het gebied van duurzaamheid en het milieu moeten autosloperijen voldoen aan strenge regels. Wij werken alleen samen met professionele autosloperijen die hieraan voldoen. Deze autosloperijen zijn gespecialiseerd in Peugeot en door het netwerk wat zij hebben zijn ze in staat om nog de maximale waarde uit uw sloopauto te halen. Daarnaast zorgt de Peugeot sloop voor een duurzame verwerking van uw sloopauto.

Autosloperij Peugeot haalt gratis uw auto op

Wekelijks doen wij tientallen biedingen op Peugeots die rijp zijn voor de sloop. Dit zijn sloop, schade en total loss auto’s. Als u akkoord gaat met onze bieding, halen wij vaak de auto dezelfde dag nog gratis bij u thuis op. We nemen de auto meteen mee, u krijgt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Hiermee kunt u de verzekering en de wegenbelasting stopzetten. Alle autosloperijen waar wij mee werken worden door ons gescreend. Daarmee kunt u erop vertrouwen dat de autosloperij die uw Peugeot ophaalt, betrouwbaar is.