In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Tilburg

Heeft u een sloopauto? Bent u op zoek naar een autosloperij in Tilburg? Autonaardeloop.nl doet jaarlijks honderden biedingen op sloopauto’s. Als u het formulier invult op onze website doen wij snel een eerlijk bod op uw sloopauto. En of u woont in Zorgvlied, Theresia of in het Centrum, wij halen in heel Tilburg sloopauto’s op. Onze aangesloten autosloperijen hebben een groot netwerk waardoor zij in staat zijn om veel onderdelen nog te gebruiken of door te verkopen. Hierdoor halen zij de maximale waarde uit uw auto. En dat komt de waarde van uw sloopauto weer ten goede.

Autosloop Tilburg vooraf gescreend

De regelgeving is de laatste jaren stevig aangescherpt door de overheid. Duurzaamheid staat hoog op de agenda en onderdelen moeten zoveel mogelijk opnieuw gebruikt worden. Dat is precies de reden waarom heel veel kleine autosloperijen in Tilburg haar deuren hebben moeten sluiten. De bedrijven die nog over zijn kunnen wel voldoen aan deze regelgeving. Wij werken uitsluitend samen met vooraf gescreende bedrijven. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u zaken doet met een betrouwbare autosloop die uw sloopauto in Tilburg komt halen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Direct geld en vrijwaringsbewijs

De autosloperij die het meeste biedt voor uw sloopauto mag dit bod bij u uitbrengen. Gaat u akkoord dan zal dit bedrijf contact met u opnemen. Als u dat wilt, kan dit bedrijf vaak dezelfde dag de auto nog bij u ophalen. U ontvangt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Dit bewijs heeft u nodig om uw verzekeringskosten en de wegenbelasting mee stop te zetten. Wat veel mensen niet weten is dat deze kosten ook voor een sloopauto gewoon doorgaan, ook als u niet rijdt. De kosten voor de verzekering en de wegenbelasting stoppen pas als u het vrijwaringsbewijs naar ze opstuurt.

Snel, betrouwbaar en duurzaam

Als u het formulier invult op onze website worden deze gegevens gedeeld met onze aangesloten autosloperijen. De sloperij met het hoogste bod zal dit bij u uitbrengen. Gaat u akkoord dan komt de sloperij snel in actie. Uw sloopauto wordt vaak dezelfde dag nog bij u opgehaald. Uw auto zal volgens de strenge regelgeving worden gesloopt waardoor u er ook zeker van kunt zijn dat dit op een duurzame manier gebeurt. Zoveel mogelijk onderdelen worden weer hergebruikt en de restanten worden gerecycled. Hiermee krijgt u niet alleen een eerlijke prijs voor u auto, maar ook nog eens een goed gevoel als het gaat om duurzaamheid. Nog onduidelijkheden? Zie ook de FAQ op onze website.