In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Dordrecht

Op zoek naar een autosloperij in Dordrecht? Autonaardesloop.nl is de expert in Dordrecht als het gaat om sloopauto’s. Dagelijks doen wij biedingen op auto’s en in 90% van de gevallen worden die ook nog eens direct opgehaald. Wij werken intensief samen met een aantal grote sloperijen die beschikken over een groot netwerk. Hierdoor kunnen zij veel onderdelen uit uw sloopauto hergebruiken en dit levert geld op. En dat is gunstig voor de waarde van uw sloopauto. Vul online het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod.

Autosloop Dordrecht

Er is veel veranderd als het gaat om de autosloop in Dordrecht. De regelgeving is verscherpt vanuit de overheid op het gebied van autodemontage. Alles staat in het teken van duurzaamheid en het milieu en dat heeft veel sloperijen in Dordrecht de das om gedaan. De bedrijven die over zijn gebleven zijn modern en toekomstgericht. Voordat een sloperij zich bij ons aan mag sluiten wordt deze overigens ook nog een keer door ons gescreend. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd zaken doet met een betrouwbare partij.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Overal in Dordracht wordt uw auto opgehaald

Woont u in de Bleijenhoek? Dordste Hout of in het Centrum? Wij halen in heel Dordrecht sloopauto’s gratis op. Vul online het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod. Als u akkoord gaat, zal de sloperij die dit bod heeft uitgebracht contact met u opnemen. U bepaalt waar en wanneer de auto wordt opgehaald. U krijgt bij de overdracht direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u bij de Belastingdienst en uw verzekeraar aantonen dat u niet meer in het bezit bent van de auto. Hiermee stoppen de kosten voor de wegenbelasting en de verzekering.

Prettig en betrouwbaar zakendoen

Auto total loss? Komt uw auto niet meer door de APK? Zijn de reparatiekosten hoger dan de waarde van uw auto? Autonaardesloop.nl doet een eerlijk bod op uw auto. Als u akkoord gaat halen we vaak dezelfde dag nog uw auto gratis op in Dordrecht. Bij de overdracht ontvangt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Hierdoor kunt u binnen een dag van uw sloopauto af zijn. Uw parkeerplaats is weer vrij, u krijgt contant uw geld en u bent in het bezit van het vrijwaringsbewijs. Nog vragen? Zie ook de FAQ op onze website. Autonaardesloop.nl doet graag zaken met u.