In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Arnhem

Wilt af van uw sloopauto? Op zoek naar een autosloperij in Arnhem? Autonaardesloop.nl koopt graag uw sloopauto voor een eerlijke prijs. Vul online het formulier in op onze website en verbaas uzelf over het bedrag wat uw sloopauto nog waard is. Wij werken samen met grote autosloperijen die dagelijks tientallen auto’s demonteren. Zij beschikken over een groot netwerk waarin ze de onderdelen uit uw auto voor een goede prijs nog kunnen doorverkopen. En dat is gunstig voor de waarde van uw sloopauto. Wij halen sloopauto’s op in de hele stad. Woont u in Vredenburg, Geitenkamp of Klarendal? Wij halen uw sloopauto graag op.

Duurzaamheid verzekerd bij autosloop Arnhem

Het zal u vast weleens opgevallen zijn dat er in Arnhem niet veel autosloperijen meer zijn. Dit heeft te maken met de strengere regelgeving voor autosloperijen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van Nederland en dat heeft voor deze strengere regelgeving gezorgd. Naast de regels die overheid stelt aan autosloperijen screenen wij ook iedere autosloperij zich bij ons aan wil sluiten. U kunt er dus op vertrouwen dat als u zaken met ons doet, dat er altijd een betrouwbare autosloop in Arnhem de sloopauto op komt halen. Die vervolgens op een duurzame manier de auto zal gaan slopen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Fijn zakendoen met autosloperij in Arnhem

Het is fijn om zaken te doen met een bedrijf uit de buurt. Autonaardesloop.nl doet dagelijks biedingen op auto’s in Arnhem. Wij hebben veel ervaring in het demonteren van sloopauto’s en weten hoe wij de maximale waarde nog uit een auto kunnen halen. Als u online het formulier op onze website invult, krijgt u snel een eerlijk bod van ons. Dit bod is vrijblijvend. Gaat u akkoord dan zal het bedrijf die dit bod heeft uitgebracht contact met u opnemen. U bepaalt waar en wanneer de auto opgehaald kan worden. Dit wordt in veel gevallen zelfs nog dezelfde dag.

Direct geld en vrijwaringsbewijs

Kosten hoger dan de waarde van uw auto? Zware motorschade? Wij kopen graag uw sloopauto. Als u akkoord gaat met ons bod halen we vaak dezelfde dag de sloopauto nog op. U ontvangt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Hiermee kunt u direct alle kosten stoppen die ook voor een sloopauto nog steeds doorlopen, te noemen verzekeringskosten en wegenbelasting. Autonaardesloop.nl is een prettige, ervaren partij als het gaat om sloopauto’s ophalen in Arnhem. Nog meer vragen? Zie de FAQ op onze website. Wij zien er naar uit om zaken met u te doen.