In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Limburg

Uw sloopauto willen wij graag hebben. Autonaardesloop.nl is de specialist op het gebied van sloopauto’s in Limburg. Per week doen wij tientallen biedingen. In veel gevallen haalt een autosloperij de sloopauto in Limburg dezelfde dag nog op. Door intensieve samenwerking met grote en professionele autosloperijen uit Limburg zijn wij in staat om snel te schakelen en u een goede prijs voor uw sloopauto te bieden. Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een bod.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Op sloperij uit Limburg kunt u vertrouwen

Alle autosloperijen en schadeauto opkopers waar wij mee samenwerken hebben wij gescreend. Zij voldoen aan de strenge regelgeving op het gebied van duurzaamheid en milieu. Onderdelen worden hergebruikt en materialen worden gerecycled. De sloperij uit Limburg die het hoogste bod doet op uw auto mag deze bij u uitbrengen. Als u akkoord gaat zal deze contact met u opnemen en de auto gratis ophalen. Door onze screening weet u zeker dat de sloperij waar u zaken mee doet, betrouwbaar is.

Snel en betrouwbaar uw auto naar de sloop in Limburg

Worden de reparatiekosten te hoog? Uw auto naar de sloop in Limburg? Wij willen uw sloopauto graag hebben. Als de specialist bij uitstek in Limburg zult u een goed gevoel aan onze samenwerking overhouden. Wij doen een prima bod op uw auto. Wij halen de auto gratis bij u thuis op en garanderen u ook nog eens dat de gehele sloop van uw auto verloopt volgens de wettelijke regels op het gebied van duurzaamheid en milieu. Nog meer vragen? Zie de FAQ op onze website.