In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Noord-Holland

Wilt u uw auto af laten voeren naar de sloop? Op zoek naar een autosloperij in Noord-Holland? Autonaardesloop.nl is de ideale partij om zaken mee te doen. Wij zijn de specialist op het gebied van auto’s slopen in Noord-Holland. Jaarlijks doen wij honderden biedingen op auto’s en in 90% van de gevallen haalt een autosloperij uw sloopauto in Noord-Holland dezelfde dag nog op. Door samen te werken met grote autoslopers kunnen wij snel een bod doen en ontvangt u een eerlijke prijs voor uw auto. Vul het formulier in op onze website en laat u verrassen door ons bod

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloperij Noord-Holland voldoet aan alle eisen

In Noord-Holland hebben de laatste jaren veel autosloperijen de deuren moeten sluiten. De strengere regelgeving op het gebied van duurzaamheid hebben hier een grote rol in gespeeld. Wij werken samen met grote, professionele autosloperijen die voldoen aan deze regelgeving. Uw auto wordt duurzaam gesloopt. Alle bruikbare onderdelen worden door de sloperij opnieuw ingezet en het oude ijzer wordt gerecycled. Door het grote netwerk waarover onze sloperijen beschikken kunnen zij de maximale waarde uit uw sloopauto halen.

Auto naar de sloop in Noord-Holland

Auto ongeluk gehad? Niet meer door de APK? Auto naar de sloop in Noord-Holland afvoeren? Vul het formulier in en wij doen u snel een bod. Als u akkoord wordt er contact opgenomen met de sloop die het hoogste bod op uw auto heeft gegeven. Deze, vooraf door ons gescreende, autosloperij haalt uw sloopauto op. U krijgt direct u geld en het vrijwaringsbewijs. Bij ons kunt rekenen op een snelle, prettige en betrouwbare manier van zakendoen.