In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Groningen

Bent u op zoek naar een autosloperij in Groningen? Autonaardesloop.nl is de specialist in Groningen op het gebied van sloopauto’s. Dagelijks doen wij biedingen op sloopauto’s en zijn in staat om snel te schakelen. Wij werken samen met grote autosloperijen die beschikken over grote netwerken. Hierdoor kunnen zij de onderdelen die nog bruikbaar zijn van uw auto vaak nog goed verkopen. En dit is gunstig voor de sloopwaarde van uw auto. Vul het formulier in op onze website en verbaas uzelf wat uw sloopauto nog waard is.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloperij Groningen goed voor het milieu

In Groningen is het aantal autosloperijen de laatste jaren flink afgenomen. Strengere regels op het gebied van autodemontage liggen hier ten grondslag aan. De bedrijven die nog over zijn vaak grote, professionele bedrijven waar wij, na een screening, graag mee samenwerken. Deze bedrijven werken volgens de strenge regelgeving en zijn goed voor het milieu. De sloperij zal uw auto uit Groningen op een duurzame manier verwerken.

Uw auto naar de sloop in Groningen

Auto niet meer door de APK? Ook een auto zonder APK verkopen kan. Uw auto naar de sloop in Groningen? In Groningen zijn wij de specialist op het gebied van het afvoeren en demonteren van sloopauto’s. Wij werken snel en servicegericht. Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een goed bod. Gaat u akkoord dan haalt de autosloperij die dit bod heeft gedaan vaak dezelfde dag uw sloopauto nog op. U ontvangt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs.