In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Zwolle

Komt uw auto niet meer door de APK? Bent u op zoek naar een autosloperij in Zwolle? Autonaardesloop.nl is de ideale partij om zaken mee te doen. Wij doen wekelijks tientallen biedingen op sloopauto’s en in 90% van de gevallen worden deze auto’s direct door ons opgehaald. Als u het formulier invult op onze website doen wij u snel een eerlijk bod. Wij werken samen met grote autosloopbedrijven met een groot netwerk. Hierdoor zijn zij in staat om uw sloopauto te demonteren en de onderdelen weer te gebruiken of door te verkopen. Hierdoor kunnen zij de maximale waarde uit uw sloopauto halen. En dat is gunstig voor de waarde van uw sloopauto.

Autosloop Zwolle servicegericht en betrouwbaar

Wij screenen iedere autosloop voordat uw auto in Zwolle wordt opgehaald. Alleen op basis van onze strenge eisen worden bedrijven in ons bestand toegelaten. Komt nog bij dat de overheid de laatste jaren ook nog eens steeds strenger is geworden. Het milieu speelt een steeds grotere rol. Dit is ook de reden dat veel autosloperijen in Zwolle ermee gestopt zijn. Vaak zijn het de grote, professionele bedrijven die zijn overgebleven. U kunt er op rekenen dat als u zaken met ons doet, een betrouwbare autosloperij uw auto komt halen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Wij halen sloopauto’s op in iedere wijk

Woont u Gerenlanden, de Schilderswijk of Gerenbroek? Wij halen auto’s op in heel Zwolle. Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een eerlijk bod. De sloperij die het meeste biedt voor uw auto, mag dit bod bij u uitbrengen. Dit bod is vrijblijvend. Gaat u akkoord, dan zal deze sloperij contact met u opnemen. In veel gevallen is het mogelijk om de sloopauto dezelfde dag nog op te halen. U krijgt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Hiermee kunt u de verzekeringskosten en de motorrijtuigenbelasting stopzetten.

Binnen een dag van uw sloopauto af

Komt uw auto niet meer de APK? Heeft u zware motorschade opgelopen? Auto total loss na een zware aanrijding? In die gevallen heeft u een betrouwbare partij nodig waar u zaken mee kunt doen. Die u een eerlijke prijs betaald voor uw sloopauto en deze ook nog eens gratis in heel Zwolle ophaalt. Autonaardesloop.nl is de juiste partij voor u. Vul het formulier in op onze website en wij doen snel een eerlijk bod. Gaat u akkoord, dan handelen we het snel af. Binnen een dag is uw parkeerplaats weer vrij en heeft u uw geld en het vrijwaringsbewijs in handen. Nog vragen? Zie de FAQ op onze website.