In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Kapotte autoverkopen

De garage belt en verteld dat de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van uw auto. Het is tijd voor een nieuwe auto en om zo snel mogelijk de sloopauto te verkopen. Want als het bedrag van de reparatie de waarde overstijgt van uw auto dan is er maar één conclusie mogelijk; de auto naar de sloop. Feitelijk betekent dit dat uw auto kapot is, total loss, en deze wilt verkopen. Het defect aan uw auto is in dit geval zo groot dat de reparatiekosten het niet meer waard zijn om deze te laten maken. Op dat moment wilt u uw defecte auto verkopen. U kunt uw kapotte auto verkopen op internet, met de wetenschap dat dit lastig wordt omdat kopers ook weten wat de reparatiekosten zullen zijn.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn. Maar ook de oud ijzer prijs en merk van de auto zijn van belang.

Wij halen uw kapotte auto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald. 

De auto met kapotte motor bestaat uit oud ijzer. De oudijzerprijs zorgt ervoor dat de auto altijd (hoe beschadigd deze ook is), nog steeds geld waard is. 

Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.

Wij proberen alle onderdelen te recyclen of gebruiken het oud-ijzer. Tevens kijken wij of er nog onderdelen zijn die wij kunnen aanbieden bij andere partijen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de auto gerecycled wordt.

Kapotte auto is geld waard

Als uw auto niet door de APK komt, vanwege de hoge kosten, kunt u de auto verkopen zonder APK. Daar doen wij niet moeilijk over. U kunt de sloopauto aan ons verkopen, of bijvoorbeeld op marktplaats. Hierbij biedt u uw kapotte auto aan en hoopt op een goede koper. Dit zijn over het algemeen particulieren die op hobby basis nog wat geld willen verdienen aan uw auto. Zij zullen niets of zeer weinig bieden voor uw auto. En als hier al een deal uit voortkomt is het voor u maar afwachten wanneer en of u uw geld wel krijgt. Nog los van het moment van ophalen. Laat ons altijd een bod doen op uw auto, aangezien u nergens aan vast zit. 

Als uw koper net op vakantie gaat kan het ook zomaar zijn dat u nog drie weken moet wachten totdat uw auto wordt weggehaald. En een kapotte auto op de parkeerplaats voor uw huis wilt u eigenlijk ook niet. Zeker niet als u al een andere auto heeft aangeschaft houdt u ook nog eens een parkeerplaats onnodig bezet. Nog los van de kosten die doorlopen voor een kapotte auto. Want de Belastingdienst maakt het niet zoveel uit of de auto heel of kapot is, zolang het voertuig op uw naam staat, blijft u betalen. 

Dat geldt ook voor de verzekering, zolang zij geen vrijwaringsbewijs hebben, betaalt u maandelijks premie. Als u besluit uw kapotte auto aan ons te verkopen garanderen wij u een eerlijke prijs, halen we uw auto binnen 48 uur op en geven uw ter plekke contant geld en uw vrijwaringsbewijs. Zo komt u vlot en veilig van uw kapotte auto af.

Auto verkopen met kapotte motor

Uw kapotte auto kan op verschillende manieren kapot zijn gegaan. De oorzaak kan een probleem met de remmen zijn geweest, maar ook de motor kan voor veel ellende zorgen. Zeker een groot probleem aan de motor kan leiden tot zeer hoge reparatiekosten. Zo hoog, dat zelfs de hele auto total loss wordt verklaard. Ook in die gevallen kunt u bij ons goed terecht. Een auto verkopen met kapotte motor hoeft geen enkel probleem te zijn. Wij kopen deze namelijk graag in. Dagelijks zijn er mensen in Nederland die hun auto verkopen met een defect. Veel van deze mensen komen bij ons terecht.

Een auto kapot verkopen lijkt best raar, maar is ons dagelijkse werk. Door het invullen van het formulier op onze website hebben wij een goed beeld van uw auto. Door extra informatie aan ons te verstrekken kunt u uw auto die kapot is nog beter aan ons verkopen. Een auto met defecte motor verkopen aan ons is ook geen enkel probleem, vaak is het in het geval van een kapotte moto meestal wel even handig om persoonlijk contact met ons te hebben. 

Waarom kiezen voor onze service?

Elke auto is geld waard

Om aan te geven wat er precies stuk is en op basis waarvan deze total loss is verklaard. Bruikbare informatie waarmee wij een nog beter bod neer kunnen leggen. Het verkopen van een auto met een defecte motor is goed mogelijk. Wij kunnen namelijk andere onderdelen nog heel goed gebruiken. Zeker in het geval van jonge auto’s zijn vaak andere onderdelen nog heel goed bruikbaar en hierdoor wordt het bod wat wij u kunnen geven, gunstiger.

Als u het formulier onze website invult, kunnen wij vlot schakelen. Eventueel wordt u benaderd door één van onze medewerkers die u nog wat vragen zal stellen over uw kapotte auto. Dit zijn eenvoudige vragen, maar die wel van invloed kunnen zijn op het bod. Snel volgt een eerlijk bod, waar u over na kunt denken. Als u ons bod accepteert zullen wij de auto bij komen halen. Dit zal binnen 48 uur gebeuren zodat uw defecte auto niet langer dan nodig op de parkeerplaats hoeft te staan. Uw defecte wagen verkopen gaat op deze manier vlot en veilig.

U ontvangt vervolgens direct u geld. Dit kan contant of per bank worden overgemaakt, wat u wilt. Het vrijwaringsbewijs krijgt u op het moment dat wij de auto ophalen meteen overhandigt. Deze kunt u dezelfde middag nog opsturen naar de Belastingdienst en de verzekering. Heeft u ook meteen geen kosten meer aan deze auto. Op deze manier kunt u uw defecte wagen verkopen op een prettige manier. Het is al vervelend genoeg dat u in deze situatie bent gekomen, dan wil je er niet nog meer werk van hebben.