In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Rotterdam

Heeft u een auto die rijp is voor de sloop? Bent u op zoek naar een autosloperij in Rotterdam? Autonaardesloop.nl doet graag een bod op uw sloopauto. Vul online het formulier in op onze website en wij doen snel een eerlijk bod. Doordat wij samenwerken met een aantal grote, professionele autosloperijen komen wij snel tot zaken. Deze sloperijen beschikken over een groot netwerk waardoor veel onderdelen van uw sloopauto weer hergebruikt kunnen worden. Dit is gunstig voor het bod op uw auto. Als u akkoord gaat met het bod van de hoogste bieder op uw auto, wordt deze vaak dezelfde dag nog opgehaald.

Autosloop Rotterdam is betrouwbaar bedrijf

De overheid stelt strenge regels op het gebied van autodemontage. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in Nederland en dat zie je terug in de regelgeving. Dat is precies de reden dat er nog maar weinig autosloperijen over zijn in Rotterdam. Wij werken samen met professionele autosloperijen die wij vooraf screenen voordat we een samenwerking aangaan. Als deze screening positief is, mogen deze bedrijven een bod uitbrengen op uw sloopauto. Dus als u akkoord gaat met ons bod, dan bent u verzekerd van een betrouwbare autosloop die uw auto in Rotterdam komt halen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Sloopauto’s uit heel Rotterdam

Wij halen dagelijks sloopauto’s op in heel Rotterdam. En of u nu woont in Kralingen, Crooswijk of Blijdorp, bij ons bent u aan het juiste adres. In de meeste gevallen halen we zelfs de sloopauto dezelfde dag nog bij u op. Uw sloopauto wordt afgevoerd naar de sloperij en hier zal uw auto gedemonteerd worden. Alle goede onderdelen worden hergebruikt en de restanten worden gerecycled. Hiermee kunt bij ons niet alleen rekenen op een eerlijk bod en een snelle service, uw auto wordt ook nog eens op een duurzame manier gesloopt.

Snel, betrouwbaar en servicegericht

Vul online het formulier in op onze website en wij doen u snel een bod. Gaat u akkoord, dan zal de sloperij die dit bod heeft uitgebracht contact met u opnemen. Op de dag en het tijdstip wat u het beste schikt, halen wij de sloopauto bij uw thuis op. U ontvangt direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u aantonen dat u geen eigenaar meer bent van de auto en kunt u de verzekering stopzetten. Dit geldt ook voor de motorrijtuigenbelasting. Als u nog meer vragen heeft, zie ook de FAQ op onze website.