In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Alfa Romeo Sloperij

Uw Alfa Romeo is rijp voor de sloop? Vul het formulier in op onze website en wij doen u snel een bod. Een sloopauto verkopen is erg eenvoudig. Als u akkoord gaat halen we in de meeste gevallen dezelfde dag uw auto nog op. Vrijwel dagelijks doen wij biedingen op een Alfa Romeo. Doordat wij samenwerken met de grootste Alfa Romeo autosloperijen van Nederland kunnen we u een goede prijs bieden. Een Alfa Romeo sloperij kan de maximale waarde uit uw auto halen door het grote netwerk waar deze over beschikt. Binnen dit netwerk worden zoveel mogelijk onderdelen weer hergebruikt.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Autosloperij Alfa Romeo wordt gescreend

Op het moment dat u akkoord gaat met het bod wordt er contact met u opgenomen. Dit gebeurt door de Alfa Romeo autosloperij die het hoogste bod heeft gedaan op uw auto. Alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten zijn gescreend en voldoen aan hoge eisen. Het bedrijf waar u eventueel zaken mee gaat doen dus ook. Een gescreend, betrouwbaar bedrijf zal uw auto bij u ophalen. Naast onze eisen, moeten zij ook voldoen aan de strenge eisen die overheid stelt aan autosloperijen.

Alfa Romeo sloopauto gratis opgehaald

Honderden sloopauto’s worden er door ons jaarlijks opgehaald. Na het invullen van het formulier op onze website wordt er een bod uitgebracht en mag u beslissen. Als u akkoord gaat wordt de sloopauto vaak dezelfde dag nog kosteloos bij u opgehaald. Contant krijgt u uw sloopvergoeding voor uw Alfa Romeo sloopauto, net als het vrijwaringsbewijs. Autonaardesloop.nl biedt u een eerlijke prijs voor uw auto, daarnaast kunt met ons snel, betrouwbaar en prettig zakendoen.