In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Gelderland

In het bezit van een sloopauto waar u vanaf wilt? Op zoek naar een betrouwbare autosloperij in Gelderland? En woont u in Gelderland? Autonaardesloop.nl is in dit geval de ideale partij om snel en betrouwbaar zaken mee te doen. Wekelijks doen wij tientallen biedingen op sloopauto’s en halen die veelal dezelfde dag nog op. Een auto naar de sloop kan tegenwoordig geheel online worden geregeld. Door samen te werken met grote autosloperijen kunnen wij snel schakelen en u een eerlijk bod doen.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.
Wij halen uw sloopauto gratis op, zodra u ons bod geaccepteerd heeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ons streven is om binnen enkele uren telefonisch contact met u te hebben. 93% van de auto’s werd het afgelopen jaar binnen 36 uur opgehaald.
Afhankelijk van de drukte proberen wij u binnen enkele uren te bellen met een bod.
Ja, op iedere sloopauto doen wij een bod. Uiteindelijk is iedere sloopauto voor ons nog van waarde.
Wij houden er van om onze zaken zo snel mogelijk af te handelen. Direct bij het eerste telefonische contact bespreken wij hoe en wanneer de betaling plaatst vind.

Snel een geschikte sloperij uit Gelderland vinden

Vul het formulier in op onze website en onze aangesloten sloperijen gaan hiermee aan de slag. De sloperij met het hoogste bod mag deze bij u uitbrengen. Deze sloperij is door ons vooraf gescreend en voldoet aan alle wettelijke gestelde regelgeving. Als u akkoord gaat met dit bod kunt u erop vertrouwen dat de sloperij die uw auto in Gelderland komt halen, een betrouwbare partij is. Deze sloperij zal alle bruikbare onderdelen van uw auto hergebruiken en overige materialen recyclen.

Auto naar de sloop in Gelderland

Als uw sloopauto of schadeauto wordt opgehaald krijgt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Hiermee kunt u direct de kosten stopzetten die anders maar door blijven lopen. Denk hierbij aan de kosten voor de verzekering, maar ook aan de wegenbelasting. Met ons kunt u snel en eenvoudig zakendoen. Vul het formulier in en u krijgt van ons snel een bieding. En waar u ook woont in Gelderland, de sloop haalt deze waar dan ook in Gelderland kosteloos op. Nog vragen? Lees ook eens de FAQ op onze website.