In 45 seconden geregeld Altijd de beste prijs Al 12 jaar lang!
Mogen wij een bod doen?
Uw auto naar de sloop? Wij doen een bod!
Voer uw kenteken in
  • Wij halen de informatie over uw auto op.
  • U ontvangt een bod voor uw sloopauto.
  • De sloopauto wordt binnen 48 uur opgehaald.
  • Wij storten het geld op uw rekening.
4.6 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen
27 Auto's
Vandaag opgehaald
7 Chauffeurs
Nu op de weg
13.543
Gingen u dit jaar voor

Autosloperij Eindhoven

Op zoek naar een betrouwbare autosloperij in Eindhoven? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Autonaardesloop.nl is gespecialiseerd in sloopauto’s in Eindhoven. En of u nu woont in Gestel, Strijp of Woensel-Noord, wij halen auto’s op in heel Eindhoven. Door samen te werken met grote autosloperijen zijn wij in staat om een eerlijke prijs voor uw auto te bieden. Deze sloperijen beschikken over een groot netwerk waarin zij veel onderdelen weer kunnen doorverkopen. En dat is gunstig voor de waarde van uw sloopauto.

Autosloop Eindhoven is snel en betrouwbaar

Vul online het formulier in op onze website en u krijgt snel een eerlijk bod van ons. Dit bod is het hoogste bedrag wat één van onze autosloperijen op uw auto heeft geboden. En gaat u akkoord, dan zal deze autosloop uw sloopauto kosteloos in Eindhoven bij u ophalen. De sloperij die bij u aan de deur komt, is door ons gescreend. Naast onze strenge selectie moeten deze sloperijen ook voldoen aan de strenge regelgeving vanuit de overheid. Deze is de laatste jaren flink verscherpt in het licht van duurzaamheid. U kunt dus rekenen op een betrouwbaar sloopbedrijf waarmee u zaken doet.

FAQ

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen die u zelf heeft aangebracht aan uw auto die veel geld waard zijn.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u de aanvraag doet, doen wij ons best om u binnen enkele uren te bellen.

Wij proberen binnen een paar uur met u te bellen. 93% van de verkochte sloopauto’s dit jaar is binnen 36 uur opgehaald bij de klant.

Er worden geen kosten berekend voor het ophalen van uw sloopauto. Als u akkoord bent met de prijs, halen wij de sloopauto gratis op.

Ja, wij bieden op dit moment op iedere sloopauto. Iedere sloopauto is geld waard.

Wij willen de betaling direct voldoen op het moment dat wij de auto ophalen. Telefonisch maken wij direct met u een afspraak over de betaling van de sloopauto.

Kosten sloopauto direct stopzetten

Of uw auto nu rijdt of niet, voor de Belastingdienst maakt dit niet uit. Dat geldt ook voor de verzekering. Pas op het moment dat de auto van eigenaar wisselt, kunt u aantonen dat u geen eigenaar meer bent van de auto en stoppen de kosten. Bij ons krijgt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs als u de auto met het sloopbedrijf meegeeft. Daarmee stoppen dus ook direct de kosten voor uw auto. En dit alles kan binnen een dag worden geregeld.

Autosloperij Eindhoven eerlijk en servicegericht

Het bod wat wij uitbrengen op uw auto is vrijblijvend. Als u ermee akkoord gaat komt de autosloperij die dit bod heeft gedaan snel in actie. Hij maakt met u een afspraak over het ophalen van de auto. U ontvangt contant uw geld en het vrijwaringsbewijs. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat het bedrijf wat aan de deur komt, betrouwbaar is. Als u nog meer vragen heeft, kijk ook eens bij de FAQ op onze website. Autonaardesloop.nl is de ideale partij voor uw sloopauto.